Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, February 28, 2009

28 tahun dan kawen

tetibe terasa nak wat entry ni bile teringat situasi kat opis ptg tadi..

aku tgah lyn lagu butterfingers - still river

wan: pergh lagu ni aku dgr time aku form V dulu
dude: siyes bro? (muke siyes blurr, coz i remember album ni kuar around 1997..kalo dia form V, da tentu dia ni tua setahun dari aku..selama ni aku igt dia bapak muda dari aku - melalui muka dia yg memang nmpk dlm 22-24 an. n aku tak pernah tny plak umur dia bape sebelum ni)
wan: nape, ko tak caye?nk tgk ic aku? (sambil selok poket amek dompet n kuarkan ic tunjuk kat aku)
dude: (tgok n belek ic wan...stated 800101-xx-xxxx) huiyoo!bapak muda muke lu!aku igt ko muda dari aku umur sekitar 24 gitu..huhu


tu intro je..isiknye ialahhhh.
wan ni da 29 tahun tapi tak kawin2 lagi..
becok mulut aku soh dia kawen tadi..haha
pastu dia balas balik soh aku kawen jugak sebab kebanyakkan member sebaya kitorang kat opis ni ramai da kawen..
n tiap2 bulan ada jek majlis kawen opismet..
cume yg tertinggal golongan terlepas seru jek..wahahaha
n aku terpikir bile ek aku nak kawen...
masalahnye calon pon takde lagi..
bukan.calon ramai, tp not comply la..
aku rasa spec aku tinggi sangat kot..
haha.padan muke aku..

sebenarnye aku da ada cubaan nak kawen sekali, tapi gagal..
tu yg aku kategorikan diri aku ni 'dah terlepas seru'
hehe..

well, "ada jodoh, adalah..." absy, 2007

hmm... sok nk p kenduri kawen jemer kat ipoh..
member kat utm dulu..
dia ni baye aku...warghhh..
bulan depan giliran ayub, baye aku gak...warghhh..
rumet aku dulu, aryen, tgah tunggu nk dpt anak...warghhh..

takpe geng korang jalan dulu...
ingat! kan aku last sekali kat dalam list tu..wuhuhuh

ok. nk tido. nite dear;)

2 comments:

  1. kesian..
    terlepas seru upe nya ..
    hahahaaaa

    ReplyDelete
  2. bukan kesian...tp tahniah la..
    wahhaha

    ReplyDelete