Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Sunday, February 15, 2009

ahad yg bosan

  • bukit larut yg tertinggal

itula smlm tanak ikut dak2 ni p...
kalau tidak aku skang ni bkn sedang menulis blog, tp tgah rehat2 kat atas bukit larut..
sejuk lagi ke ha kat atas tu...
takpe nnti senang2 bile ada rezeki sampai jua ke atas sana..

budak-jawa, report plzzz...hahaha
mesti ko da snap pic byk2 nak post kat blog ko...
meh aku pomot sket ---> blog dak jawa


  • makan nasi kat lumut

sebab apa best makan kat lumut?
sebab ko ley tgk org luar/mat saleh berbondong2 dari atau ke pulau pangkor...study their culture beb..ngehngehngeh
standard arr..lumut ni kan bandar peranginan perak..yeke?aku men tibai je..marah lak org perak kalo salah..
kat lumut ni terletak jeti untuk ke pulau pangkor, bukan ke pulau phuket okay!!


  • auto carwash

kat manjung ni senang nak basuh kete sebab kat cni ada satu auto carwash..
cepat dan murah (sesuai dgn mutu basuhannyer)
harga dia berubah2 ikut musim...rm4 -> rm5 -> rm3
borak2 dgn hakim (my osmet) , baru kitorang perasan kat pontian takde natang ni...
ermm kat jb pun macam takde jugak kot..not so sure..
so ada peluang biznez nih..
ok set! 2014, kat pontian ada satu and kat taman u pun ada satu jugak..Insya'Allah..

your future business partner.

No comments:

Post a Comment