Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Tuesday, February 17, 2009

ARSENAL


entry ni aku post kol 5;51am pas tgok game arsenal vs cadifff...

arsenal ialah team BPL yang aku sokong n minat..
sejak dari bangku sekolah lagi aku da tgk arsenal
iaitu sejak dari zaman marc overmars n nicolas anelka menang double season 97/98..

puas tgok game tadi sebab menang 4-0..
n main agak ok la..
kalo men tak best (terutama kalo eboue men), aku dpt bertahan selama setengah jam jek..
yg lagi best, eduardo yang da xmen genap selama setahun(since 18-Feb-08) sebab patah kaki, dpt plak score 2 bijik goal..

bendtner..
mamat ni memula dulu aku rasa ok..
tp sejak musim ni dia mcm hampeh ckit..
aku rasa daripada 120 peluang yg dia ada musim ni, dia dpt score 4 jek..
korang rasa dia agak hampeh ke tak dgn nisbah mcm tu..
pastu bley plak dia kuar statement mcm tu sebelum game pg td..
adoiyaiii..
aku agak2 this summer arsene sure will offload him to some smaller clubs..most notably birmingham
wahahaha.

arsenal supporter

No comments:

Post a Comment