Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, February 28, 2009

[G8] azmeer's wedding

fuhhh...leganye...
kol 11.30pm...
baru dpt lepak2 kat umah...
seharian arini schedule full

dahla keje haf day nari..
lom pon kol 12 joe da kaco aku.."da jom balik.."
bukan per..kitorang nak p kenduri kawen azmeer aka jemer kat ipoh nari..
kalo lmbt sgt takut terlewat je sampai kang..

al-maklumlah ni kan kat perak..
kenduri kawen kat cni cepat je abis kalo nak komper kan dgn kat johor nuu..
kat jhr kol 4 kalo ko dtg still byk lagi mknn...
tapi kalo kat perak, kol 4 ko dtg silap2 acik catering pon da start van nak balik umah weiii...

so kitorg balik umah jap mandi manda n terus bergegas gerak..
abas, osmet aku nk tumpang sekali balik umah dia kat ipoh..

tgah aku mandi bley plak dapat miskol dari kecik n gdin..
sibuk nk tny la tu kitorg da sampai kat mana..
ermm..

  • tido
perjalanan ke ipoh adala memakan masa lebey kurang dalam sejam setengah..
belum pon setengah jam perjalanan aku rasa aku da terlelap tido... dlm kemamaian aku terdengar abas ckp
..."faizul ni keletihan futsal mlm tadi la ni"...
memang pon..mana taknye..belom kebah demam aku da bantai men futsal 2jam...wahahhahaha...so arini aku memang lepak gile..
tadi kat opis pon tak larat je nk keje(seb bek boss takde kan) :)
oleh sebab kelepakkan aku, aku tido dgn khusyuk sekali semasa dlm perjalanan..
sedar2 je dah kat JELAPANG (dah kat ipoh dah ni)...
hahaha..
apak lama aku tido..
dekat sejam lebih kot..
pastu pusing2 ckit ahernye sampaila kitorg kat dewan koperasi apetah...

smpi lebey kurang jam 2.30ptg..
pengantin pon da abes mkn..
tetamu pon da krg..
apa lagi kitorg balun nasi dulu, perut pon da lapar tak isi lagi..

  • G8 (nie nama gang kitorang kat UTM dolu2..senang2 nanti aku wat en3 sal ni k)
antara peserta yang hadir kali ni....
1. bulat+wife+anak
2. aryen+wife
3. zam+wife
4. awe+wife
5. dato azhar+tunang
6. gdin
7. zol
8. kecik
9. joe
10. dude

ada lagi ke aku tertinggal...ermmm



hanyut - btfgr

No comments:

Post a Comment