Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Monday, March 16, 2009

aku gumbira

aku gagal.
telah cube sedaya upaya utk tidak wat en3 baru tadi.
berazam utk tido setelah berbalas carut.
akhirnye klik new post kerna hatiku memberontak.
mata dan hati tidak diizinkan untuk berehat selagi tidak meluah ini en3.

1. aku gumbira dan bersyukur selamat pergi dan selamat kembali ke lumut hari ini
2. aku gumbira ayub kawen
3. aku gumbira berjumpa teman2 siang tadi

balik - bukak blog.
aku sedih.
aku sedih melukakan perasaanmu.

aku tidak gembira blog aku hit kerana kutukan yg aku lemparkan.
aku sukekan low profile.

iye benar aku laser.
mulut dan jariku tidak berinsurans.

di campus dahulu byk teman2, galz esp yang bengang dengan aku sebab itu.

situasi satu.
eh y**. asal ko suke pakai camni ea?
ala, kawan2 aku sume pakai macam nie

situasi dua.
bf ko suke ko pakai camni ea?
dia tak cakap pape pon

situasi tiga.
err boley saya tanya,
nape pompuan suke pakai ketat ek?
(tidak berjawab,muke sadis gile coz dia bajet aku nak mintak no fon)

tiga situasi pada tiga gadis comel yang berlainan.
maaf pada semua.
mereka maafkan aku.

kalo aku tak maafkan ko
aku da tumbuk muke ko.
haha.garang juge ko cik y** ye.

ahernye aku tanya kat ea...
jawapan die senang.
"sebab lelaki suke tengok"...ea,2005
well, maybe.

aku sangat shock!
blog aku sangat hit.
ini aku tidak harapkan.
aku hanya meluahkan apa yang aku rasa.

aku nak wat blog ni pon
sebab tengok budak2 buat blog macam best.
aku nak wat en3 yang agak suka hati aku pon
sebab aku pernah terbaca tag ni.
blog aku.suka hati aku.

maybe ada yang terasa dengan tulisan aku.
perlukah aku di ISA?

aku terfikir.
kalau kita tulis bukan2 barulah orang suke baca.
kalo setakat tulis p pangkor pe jadahnye.
aku syok sendiri.

tapi perlukah kita meragut kehepian orang
untuk medapat publisiti murahan.
tak perlu.
seperti aku katakan tadi.
aku tak suke femes.
aku sukekan low profile.

sebab itu aku tinggal disini.
pekan yang tenang, udara yang nyaman.
kalo nak kerja di kl aku boley.
tapi aku teramatlah bencikan hiruk pikuk kota seperti di jb dahulu.

akhir sekali.
aku sedar aku dah buat lagi.
so dengan jantannye aku mintak maaf sangat2 jika ko dah terasa.

aku terfikir lagi.
kenape ada bloggers yang dipenjara.

dan semalam juga, kat paper ada mention pasal
blog n law ni.
banyak juga pantang larang dia.

antara yang aku ingat:
1. ko takley suke2 post youtube kat blog ko.
2. orang amek pic ko bogel, post kat blog dia..dia ada copyright. what??

aku tidak emo bile dikutuk kembali.
a***, dun weri.
im ok.
haha.
cian tak pasal2 ko terlibat sama.

aku suka lihat kutukan dari sudut yang positif.
ia mengajar kita matang.

hidup ini tidak lama.
maka maaf dipohon sekali lagi.
aku tahu kau terasa.
thanks juga kerana tolong promo blog aku.

malu aku derang sume serang blog aku,
habis biskut gula aku dah hidangkan..
ok korang boley balik.
tiada apa disini.


to all bloggers out there.
i love u all.
thanks for coming.

p/s: lenkali datang bawak biskut sendiri ye

5 comments: