Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Sunday, March 8, 2009

baru balek pangkor v3.0

huhuhuh
penatnyer...
baru je siap mandi..
baru je sampai umah kol 11mlm tadi..
dari pagi tadi kol 6 aku kuar..nila baru balik..

sok la aku update cite siang tadi p pangkor..
tak larat gile ni beb..
nak tido dah..

sok pg plak aku ada misi ke teluk intan (member aku soh bawak p tgok menara condong tuh..ok gak..aku pon tak penah sampai)
then kalo sempat maybe nak p jln2 kat bagan datuh plak.
insyaAllah..

nak ikut?

4 comments:

  1. menara condong ??
    x de apa pon kt situ ...

    ReplyDelete
  2. takde tmpt nk snorkeling ke kat situ?

    ReplyDelete
  3. hahahaa...
    ada..
    tapi x de org la yg wat cm tuh..
    sbb kat situ ,
    longkang je ade ..
    hahahaaaaaa :D

    ReplyDelete
  4. sy ada jmpe benda yg amat menarik di situ tadi...sok sy post...

    ReplyDelete