Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Wednesday, March 18, 2009

G8

guys,
this en3 specially dedicated to you all.

G8 is the name of our gang kat UTM dulu.
memories remains.

rasa cam semalam jek kita grad
walhal da dekat 4 tahun kita bawak haluan memasing.

alhamdulillah
kita semua kini boleh dianggap berjaya
di dunia.
dan di akhirat kelak
insyaAllah.

sebagai mengenang penat lelah kita,
aku nak summarize sikit kat mana kita ni skang.

1. achtung...petronas
2. awe...petronas
3. nai...petronas
4. kecik...MISC
5. bulat...MISC
6. kamarul...MISC
7. fuad...MMHE
8. absy...MMHE
9. nazir...MMHE
10. dude...kencana HL
11. joe...kencana HL
12. sahar...Integrity Engineering Sevices

13. azrul...jkr
14. abedou...proton
15. gdin...tnb
16. ayub...MAN turbo
17. aryen...ACM pasir gudang
18. yunus...TMR JB
19. kinto...KPLI

haha.
mostly(1 to 12) kita semua dalam bisnes oil n gas.
tapi yang tak o&g, korang power gak...
teruskan usaha membina negara!!!
"jadilah engineer yang beriman"...anna sakura, 2006

powerrrr




3 comments:

  1. x tau nk komen apa ..
    tp,
    x pe la..
    saja je nk tmbh komen kat sini ..

    ReplyDelete
  2. ko memang gatal tangan nk nyonteng je kejenyer.

    ReplyDelete
  3. mana ada anis conteng2..
    anis type je la ..

    ReplyDelete