Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Monday, April 13, 2009

antara futsal dgn bowling


hoiii dude!!
sempat ke tak??
haha.
time nilah aku selaluye nak tulis entry untuk hari ini.
sehari satu da cukup!

11.53pm
yess ada waktu di hari isnin lagi.
so can claim this is en3 for today..

minggu ni ada champions league..
so dengan malasnya aku tanak main futsal bile ada game CL..
tanak jadi macam minggu lepas..

balik men futsal da 10.30..
kol 2.00am baru aku ley lelap..
(besela kalo da kuar peluh susah aku nak tido)
bajet game kol 3.30,
tapi start kol 2.30 la plak..
aku terjaga kol 3.45,
so dptla tengok 2nd half je ritu..
game abis kol 4.30..
pastu aku takley tido sampai ke pagi..
sudahnye waktu tido aku untuk selasa miggu lepas ialah 1jam 15minit sahaja!!..
kat opis aku merana!!

tapi aku da booking futsal untuk esok..
kena cancel balik..
so adala peluang untuk aku jumpa amoi comey esok..
huahuahua!!

weh.
panjang na intro ko ni!
bosan gua.
back to tajuk pleaseeeeeeeeee.

+++

dipendekkan cerita..
kalo selasa tak men futsal,
bese jumaat kitorang akan main..

TAPI!!!
this friday nite,
si Gadis Kek Chocolate ada game bowling.
tournament tertutup department dia..

n dia soh aku datang bagi sokongan moral.
teeetttttt.
tipu je.
dia tanak aku datang coz malu katanya.
besela.
gadis sopan-ayu-comel mesti malu kalo diperhatikan ye tak?
hahahaha.
macam g*****g na ko asek puji dia je ni pesal weh?
huhu.

dan itulah dia dilema ku..
antara minat dan kekasih.
hahahahacamharam..

dahla aku ni pengurus futsal..
kalo aku tak p main,
sebaliknye p melayan jiwang..
leh kena gugur di pilihanraya akan datang.
hawau..

psttttt.
satu rahsia yg amat BESAR.
aku tak tau main bowling.
siyes!!
bowling, snooker, kuda..
ketiga2 permainan tradisional itu aku tak reti main..
(eh kuda pun ada jugak!)

huh!
so matlamat aku sekarang ialah belajar bermain bowling!!
untuk apa?
lu pun ley pikir.
hahaha.

so kemanakah aku jumaat malam sabtu ni?
bersama joanne kah?
atau bersama
Gadis Kek Chocolate kah?
u can tell, baby..


+rajin kamu belajar di malam hari+



4 comments:

  1. teringin nak ade team futsal sndiri tp xpnah dpt mmbe yg bminat..pengaruh minat futsal cite gol gincu la..

    hoho.tp maen boling mmg best gile..best sgt2.wpon dlm 1game asik bg bola masuk longkang.hihi

    ReplyDelete
  2. hahaa..
    men futsal ..
    kwn2 anis x nak main ngan anis.
    deme kata anis men gns sgt ..
    asyik sepak kaki org je ..
    hahaa..

    sal mlm jumaat .. urm .. g ke Gadis Kek Chocolate lah ..

    ReplyDelete
  3. ko patut pegi tempat gadis cokelat...


    perempuan ckp x mau maknanya mau

    ReplyDelete
  4. mili ~ ada beranik lawan ku yg buta boling?

    anis ~ dari wajah comelmu, kutahu kakimu ganas..

    luffy ~ nasihat PAKAR WANITA ini perlu dipatuhi..;p

    thanks guys!

    ReplyDelete