Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Wednesday, April 15, 2009

isteriku minat bola

aku nak tido sikalang..
kol 2 kang aku nak bangun nak tengok bola..
arsenal vs villareal..
crucial game..
2nd leg maa..
so mesti tonton..

+++

kesimpulannye ialah..
'my-future-one' mesti seorang perempuan yang boleh/faham tengok bola..
kalau minat tengok lagi bagus..
"yang, malam ni kita tido kat depan jelah..senang nak bangun tengok game karang.."
"ermm ok..syg ikut abg je.."
erm.. kan best camtu..

sepanjang hidup aku,
susah nak ketemu perempuan yang minat tengok bola nih..
haiz...dah memang lumrah mereka ye tak..
sangat unik kalo perempuan tu suka tengok bola..

yang minat tengok Cristiano Ronaldo or player Italy ramaila..
hahaha ;p.
no offend ya gals.

pstt!!
Gadis-Kek-Chocolate minat tengok bola..
in fact, statistik dia ke stadium tengok game adalah lebih banyak daripada aku..
wallaweii..
u r d 1...


+++

tetibe teringat kat Bulat...
"bangun pepagi nak tengok bola kat mamak sanggup, tapi kalo nak wat tahajjud payah!!..apa daa"...Bulat, 2006

tu kitorang tgk kat mamak time dolu2 masa belajar ok..
sangat thrill..
kesejukkan pepagi kol 2 nek motor kuar carik mamak..
da pekena tea tarik n megi-sup-ayam-goreng yang lazat itu, settle!!
RS..
Restoran Safiyyah, Taman U, Skudai in memories..

okay, nite bebeh!

9 comments:

  1. hukhukhuk..... ada pompuan yang tgk bola...tp biasanya bermusim...contohnya World cup ka..Euro ka... tp kalau "leg" ni susah sikit... sbb pompuan tidak segila lelaki...kalau pompuan gila bola cam lelaki.. hancus rumah tangga...

    ReplyDelete
  2. hahaaa..
    gila bola ..
    abes la ..
    terpaksa la incik makan lauk bola nnt.
    hahaa...
    semoga berjaya ngan gds coklat

    ReplyDelete
  3. yeah..i do minat tengok bola..tp bile man u n liverpool main la..tak la serius sgt tengok..n salu gaduh wf my partner sbb dy tu suke sgt dgn liverfool dy yg xterer tu..haha

    ReplyDelete
  4. jgn ko demand! maybe 5% jer ada yg tgk bola ;p

    ReplyDelete
  5. dorina ~ pompuan gile shopping..hancus poket laki ;p

    anis ~ "takpe syg, mlm ni u takyah masaklah..kita mkn sambil tgk bola kat mamak je ok.."...tnx neway anis.

    mili ~ cool!

    luffy ~ hohoho..patutla aku tak kawen2 lagi ek

    ReplyDelete
  6. Kasih tgk bola time World Cup dan Euro je... haha... yang lain ni... macam terlalu banyak... letih nak catch up!!

    ReplyDelete
  7. hahaha...pompuan gile shopping xpa...shopping untuk laki sekali...

    ReplyDelete
  8. Tak minat bola,tapi tidak kepada pemainnya.hehehe

    ReplyDelete
  9. kasih ~ sangat terseksa bile musim bola tibe..sebab kurang tido.

    c.Dorina ~ ;p ..iyela tu

    tehais ~ maknanya kamu ini NORMAL. hahaha

    ReplyDelete