Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Sunday, April 19, 2009

nuffnag

ok bro aku da baca entry ko..
sangat memotivatekan aku ok..

aku pun nak ada 'anak' suatu hari nanti macam ko juga..

tak tahulah pulak aku kalo ada orang masuk/ lawat blog kita, automatically ada income..
itulah akibat orang yang jahil kan..
dahla tanak belajar, wat sombong tanak study nate gapo nuffnag tuh..
semua ilmu nak tunggu disuap..

hehe.
ape2hal thanks bro luffy.
nanti aku banje arr ko makan kalo aku turun KL sok2. ;p
tapi aku belum pasti lagi pendapatan untuk setahun dah cukup untuk membelanjai ko atau tak..
pepehal aku cube dulu ye..

+marilah bernuffnagging+

3 comments:

  1. aku GAMBLE kat Nuffnang setelah berfikir panjang :)

    ReplyDelete
  2. mane iklan nuffnang nye?nk tlg klik..xnmpk pn iklan kat page ni..huhu

    ReplyDelete
  3. luffy ~ tak baik berjudi bro

    milo ~ tu la.tak nampak kan?iklannye kaler putih.sama cam kaler background page ni ;(

    ReplyDelete