Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Thursday, April 16, 2009

tiada entry, tido pun berguna..

perasaan hari ini tidak menentu..
semuanya gara2 entry panaz seorang otai blog itu..

aku tidak sukakan pertengkaran..
tapi, perbincangan yang berilmiah itu bagus..

tapi apakan daya..
"janganlah kamu berbalah dengan orang yang jahil.."

so pada aku baik tak payah bincang jika ia tidak membawa ke mana2..
lagi satu pada aku, mereka2 semua perlu merendahkan diri sesame mereka bagi memastikan matlamat perbincangan itu tercapai..

bosan.
jom tukar tajuk.

+++

sebenarnye dah dekat seminggu tak nampak tok kadi/imam tu..
katanya die ke johor..
ke rumah anaknye kah?
tak pasti aku.
tapi tadi dapat juga berjumpa akhirnya selepas seminggu..
aku merasakan macam ada satu chemistry di antara kami..
hati kamu, kamu bisa tahu kan..
cuma aku tak pasti apakah ia..
apakah maksud hati ini???

+++


oh ya,
this coming weekend, im gonna find 'ketenangan jiwa'
3 hari tu beb..
rindu kamoo semua..
sahaja aku berpuasa dari berblogging pada hujung minggu ini selama tiga hari kerana mencari ketengan jiwa..
jika selepas 3hari aku tidak kembali, anggaplah sahaja ini sebagai wasiat terakhir dariku untukmu..
kumohon maaf dari kalian teman2 bloggers semua...

akhir sekali ingin kubicarakan ialah..

tiada entry, tido pun bagus yah!

5 comments:

  1. saja la letak komen kat sini ..
    hahahaa

    ReplyDelete
  2. anis ~ takpa.letaklah sebanyak mana yang kamu mahu.

    ReplyDelete
  3. ada dalam Blog List aku...
    dia tulis pasal pondan..
    penulisan dia 'ok'lah pada aku..
    takda masalah..
    tapi komen2 readers sume da melalut..
    bosan plak aku nak baca meleret2, dengan tiada konklusi mantap..
    walhal membangkitkan pergaduhan yang macam budak kecik!!!

    ReplyDelete
  4. err adakah aku terhemo?
    maaf ya..

    p/s: jangan tunjukkan emosi tak best pada para readers, nanti sume larikkkk.

    aku hepi :)
    hahahahaha

    ReplyDelete