Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Thursday, April 23, 2009

walk of love part two ;p

adakah ini sambungan cite semalam?
ermm maybe..
err maybe not..

ni cite sal pagi tadi ok.

sepanjang ingatan aku, aku tak pernah terserempak dengan dia di walk of love itu sewaktu pagi hari..
dan aku tak kesah sebab memori petang semalam masih segar di minda dan membuatkan aku tersenyum meleret sewaktu on da way ke opis..

dan nak dijadikan cerita,
pagi tadi aku sengaja melewatkan diri datang ke opis sebab ..
"bro, aku tengok awek tu asyik datang lambat je pagi2..cuba ko sound sikit.."
ohh rupe2nye jadual kami ke opis tidak sama..
aku barangkali datang lebih awal dari dia, sebab itu kami tak pernah terserempak..

+++

taktik aku berjaya..
pagi ni,
aku pulak yang datang terlebih lewat berbanding dia..
masa aku sampai tengok dia dah nak masuk..
aku dalam dilema..
samada aku nak call dia suruh tunggu aku, atau..
aku biarkan sahaja dia berlalu masuk seorang diri..

aku pilih yang kedua..
aku biarkan dia masuk dahulu..
er kenapa eh?
entah.
just gerak hati aku begitu..

dalam perjalanan, aku sms dia..
"da jauh ke jalan?i nampak u tadi;)"
dan dari kejauhan aku pasti gadis yang sedang tertoleh-toleh ke belakang itu ialah dia..
kasihan dia tercari-cari akan aku..
adakah aku kejam?
tidak.
aku sedang menduga barangkali ..;)

+++

hari ini aku bz tahap gaban..
tak dapat aku nak layan emel2 dari Gadis-Kek-Chocolate..;(
dan petang tadi setelah selesai semua kerja, aku check emel..
"u balik pukul berapa?i dah kemas2 ni"
"ok la i balik dulu.salam.."...dihantar pada jam 5ptg..
kedua2 emel itu tidak sempat ku jawab..
tapi ku pasti niat dia..
jam sudah menunjukkan pukul 6ptg, sure dia sudah pulang..

+++

aku
teringatkan cerita My Boss My Hero..
ngehehehe..
(milo, kalau silap betulkan aku..aku da tak ingat sangat jalan cite ni..)
si heroin comel ni mengajak si hero mangkuk untuk melalui walk of love itu sekali lagi...
namun si hero enggan kerana dia rasa dia tak layak untuk si heroin itu..
akibatnya, menunggulah si heroin itu dengan perasaan kecewa...

err. apakah persamaannya?
tiada.
hahaha ;p

+++

dan agak2nya apa yang aku rasa bila dia ungkapkan kata2 ini..
"tadi pas da tak blackout, i terus bukak emel check2 kalo ada emel dari u..;("

10 comments:

  1. encik dude ni suka buat orang tertoleh2x... ndakk patut deh!!!

    ReplyDelete
  2. saja tambah2 komen kat sini ..
    :)

    ReplyDelete
  3. dia pun ske kat dude gk kot.. hehe
    eee...ske la dengar2 crite cmni..
    hoho..

    ReplyDelete
  4. haha...
    bahagianya baca cerita ni...

    ReplyDelete
  5. hoho..btolla tu..hero cite my boss my hero tuh kan bengap sket..kih3..

    ko patut ajak die kua celebrate besdey ko besok..jgn r men tarik tali ouh..

    n n aku wish awal2 HAPPY BECOMING BIRTHDAY utk ko yg ke-?? sebab aku xleh on9 mlm ni..kondisi xstabil kne tido awal..
    daaaa..
    :))

    ReplyDelete
  6. kasih~err..i segan la ;p

    anis ~ ok thanks..;p

    tehais ~ cian die ;(

    kau ayie ~ errr..ko agak?

    hanjila ~ layan.jangan tak layan..hahaha

    ReplyDelete
  7. err..thank you so much milo for the wishes..
    it's 28th by the way..[tua sudah aku.hoho]
    ajak kuar celebrate b'day?..thanks, but i dont think so..y? i'll explain later..n there is no tarik tali game in this story..huhu

    and for u, get well soon ya!

    ReplyDelete
  8. hohoh... ko main saiko ek

    bijakkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  9. ni pun aku belajar dari ko kapitannnn ;p

    ReplyDelete