Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Thursday, April 23, 2009

walk of love..

meh aku cite ckit meh..
opis aku @ kitorang ni agak jauh dari pintu pagar utama..
kena la jalan dalam lebih kurang 5 minit untuk sampai..
setiap pekerja kena melalui jalan ini setiap hari..
pergi dan balik..

kecuali client dan boss2 jek yang bley drive masuk ke dalam..
walopon aku ni kira pangkat boss jugak (tipu ;p), tapi aku tanak la drive masuk ke dalam..
aku senang berjalan kaki je..
boleh menyihatkan tubuh badan ye tak?
badan sihat, otaklu cerdas..(thanks wawa for this quote)

+++


jam 5.10pm kat opis..
dalam emel..

"awak nak balik bile?"
"jap lagi kot.."
"awak nak kuar pukul berapa?"
"sekarang..jom saing?"
"ok."

+++

korang pernah tengok cerita jepun bertajuk..
My Boss My Hero tak?
dalam cerita tu ada pasal walk of love ni..
kalo korang berjaya mengajak ur 'partner' melalui jalan ini sama2,
then it is a good sign..;)
the same applied to me i think ;p

+++


so aku rasa, petang tadi adalah perjalanan pulang paling indah pernah aku rasa..
hahaha.
tengah seronok aku berbual(mengayat) sambil berjalan dengan dia, aku ternampak kelibat..
2 orang antagonis department aku..
abesss...

+++


"abesla esok i kena bahan dengan dak2 opis i"
"kenape?"
"diorang nampak i jalan dengan u..;("
"takpela..cakap je kita terserempak nthen jalan balik sama2..;)"

+++

err korang2 janganla jeles sangat ye baca cite aku nih..
ambik sebagai bacaan ringan sudahhh..
macam baca novel cinta versi ntahapehape..
best tak cite yang aku karang nih?
hahaha..
agak2 korang ni cite betul ke cite tipu ha? ;) ;) ;)

12 comments:

  1. hm...mungkin betul, kalau x, angan2 kaw je kot! hehee

    ReplyDelete
  2. adehh ..
    ada pulak kepercayaan mcm tuh ..
    apa2 je la..
    asal incik bahagia..
    :)
    lalaaaa

    ReplyDelete
  3. kau ayie ~ antara angan dan realiti ;p

    kau anis ~ bukan kepercayaan..tapi ketahyulan..hahaha ;p

    ReplyDelete
  4. haha..aku suke gile crite my boss my hero..mmg bole pch perut kalo bantai gelak..walk of love diorang lalu jln yg mmg couple lalu..ni kamu lalu jln ke parking je..blom smpurne lg kat situ :))

    ReplyDelete
  5. milo ~ tu la..tadi nak tulis pasal ni ingatkan..tapi terlupe pulak.. ;p..thanks..

    ReplyDelete
  6. tak salah berangan... ke u nak i PANGGG u??? kasik sedar... hehe...

    ReplyDelete
  7. hahahah.. tapi kan, kenapa kau nak dijadikan bahan dak2 opis kau?

    Kalau dia seorang perempuan tulen, aku tak nampak masalahnya, tapi kalau yang bercita cita nak jadik pompuan, then.. jadik bahan blog aku. lols.

    ReplyDelete
  8. Takut sbb nnt org kata bodek bos ke atau ada skandal dgn bos? :P

    ReplyDelete
  9. haha...kiut...
    my boss my hero...one of my fav..hehe...dpt aku imagine rasa ko buat walk of love tu...haha

    ReplyDelete
  10. kasih ~ eh janganla..i tengah seronok ni ^-^..tolong jangan kejut i..;p

    hazrey ~ kami tulen dan normal okay..so tiada bahan untuk ko..hahaha.bile lagi nak wat en3 panas ni wehh?keep it up! ko memang best ;p

    tehais ~ hahaha.maybe ;p

    hurul aini ~ tapi siyes aku taklah sebodoh hero cite tuh.aku cool jek.. ;p

    ReplyDelete
  11. ko saja jer kan buat aku jeles!

    cis kek!

    ReplyDelete
  12. luffy ~ ngehehehe kapten..ilek arr..nanti tiba masa untuk ko pulak ;)

    ReplyDelete