Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Sunday, May 31, 2009

en3 untuk award...

wahaha..
dah takde idea agaknye..

sebenarnye aku pon tak layan sangat natang award2 nih..
sorila pada sape2 pernah bagi tu n aku wat tak tahu jerk..
malas dowh nak kopipes natang jadah nih...hohhoho

tapi kalo dah si dia yang bagi...
huhuhu.
bangga pulak aku nak war2kan kat blog suci aku nih..
thanks wehhh..
nanti aku banje ko nandos...;p

ni ha award dari dia..
berani kalu, jengahlah blog dia...;)


----------------------------------------------------------------------

dikesempatan ini juga aku nak selitkan satu lagi award dari mamat ni.
nasib baik ko lukis watak aku dengan kacak..
kalo takkkkkk...
haha..
kreatip la ko...;p
thanks..

cantik kan lukisan dia kawan2?;))
hohohoho

9 comments:

  1. haha.. dah berkurun wa letak baru nak ambik? cis

    ReplyDelete
  2. aku punya award..ko x amik pon..:(

    ReplyDelete
  3. :D tetiba aku pun rasa bangga. kat perak ada nandos tak ;p hohoho

    ReplyDelete
  4. ha3x..
    rajin gak ambik award erk ...
    tp, yg x leh blah ..
    award clever je nak ambik ..

    ReplyDelete
  5. oranglidi,
    hahaha..better late than never.

    life,
    ala..sori la ye..nanti aku wat en3 khas untuk award dari ko ye..
    byk dowh soklan aku nak kena jawab..;(

    belle,
    kakaka.
    sebab takdelah aku berani nak banje ko.
    weh.apesal ym ko tak on ha?

    anis.
    rajin?
    ni aku wat en3 semasa aku tengah mengigau ok..;)
    hahaha.tau takpe.

    tehais,
    thanks..;p

    asis,
    iyee..;)

    ije,
    hohohoho..
    a'a kot...;p

    mili.
    cett!!!..ner ader...;p

    ReplyDelete