Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Wednesday, May 20, 2009

the end

Ya. ia sudah berakhir..

tammat.

tiada lagi cerita jiwang itu disini..

ia sudah menjadi lipatan sejarah hidupku yang penuh dengan kekecewaan..

terima kasih ku ucapkan kepada kalian kerana sudi berkogsi rasa gembira dengan aku disini..

aku sangat menghargainya.



tika ini aku sangat sedih.

21 comments:

  1. kau mesti saje nak suspenkan readers kan??? aku hrp x,sbb i'm waiting for the happy ending

    ReplyDelete
  2. urm ..
    incik ..
    anis x suka sad ending n benda suspender cm nih ..

    so, better betulkan balik jln cite nih.
    dah la anis ingat the end tu settle prob.

    urm ..
    kalo btl apa yg incik tulis ni.
    chill la..
    senyum slalu n layan la es krem .

    ReplyDelete
  3. ni untuk suspen ke kisah benar? whatever pn dude jangan give up ok!1 caiyoook..bangun2, bangkit2, lompat2..

    ReplyDelete
  4. uishh apahal..?? wa turut besedih.. bwk besabar ok?

    tenang2..
    bnyak lg wanita.. bunga x skntum..

    ReplyDelete
  5. aku terasa ini hanya provokasi.

    sebab, masuk kali nih, kalau ko provok, dah 3kali aku baca ending gini..

    sekali, esoknyer;
    kuar n3 pasal dia bertunang, ceh~

    ReplyDelete
  6. er, dude; kalau benar ko tgh sedih, aku mintak sorry awal2 eh, ape pon, harap tabah.

    ReplyDelete
  7. whatever it is. bunga bukan sekuntum.


    okeylah tu ada pengalaman manis dan pahit barulah 'i will survive' namanya.


    p/s: aku harap ini bukan 'gimmick' okeh

    ReplyDelete
  8. korang,
    aku lump sump reply komen boley?izinkan aku ya..
    aku hanya ingin tegaskan yang ini bukanlah gimmik, suspender or provokasi..

    memang benar aku tengah bersedih..

    ingat lagi apa yang aku tulis kat en3 the exclusive yang aku dah tarik balik tu?

    "the best part of this love story is YET TO BE REVEALED"...

    ya, mulai sekarang aku akan menceritakan the downside of this luv story..aku tahu yang saat ini pasti akan tiba jua..

    aku rasa 2 bulan sudah cukup lama untuk roda itu berada diatas, kini tiba masa untuk ia bergerak menuju ke bawah...;(

    harap kalian mahapkan aku sebab aku akan menukar tema blog ini daripada kehepian kepada KEGELAPAN...

    mili,
    ini real.hepi ending dalam kehidupan itu pasti.dan aku pasti ia bukan sekarang untuk aku.

    anis,
    im sorry gal.i hanya tulis apa yang berlaku.u kena terima hakikat kepahitan dalam kehidupan...by the way, eskrem itu pasti akan cair sebelum sempat aku menghabiskannya..;(

    ais,
    ini kisah benar.

    wawa,
    nanti aku ceritakan.

    alis,
    eh 3kali da ke?sori..bertunang itu mustahil ya amat..

    belle,
    ;) ko buat aku senyum...thanks..

    ReplyDelete
  9. nape ni?? *sambil garu2 kepala*

    ReplyDelete
  10. kek coklat takde..
    carila cheese cake!
    wahwahahahahhaah

    ReplyDelete
  11. speechless.....
    sbr yew..
    (x rety nk tngkn owg. sowie )

    ReplyDelete
  12. Erk.ko biar betul..Takkan kot..

    Maybe ada salah faham sikit kot.Mesti boleh setel.Lagipun 2 bulan,baru je lagi.Kenal la betul2 dulu.

    Macam aku dah 3 tahun,baru putus sbb kompem tak bersefahaman.wuwuwu

    Semoga kalian berbaik semula k ;)

    ReplyDelete
  13. wooh3!!!!

    ape cter ne abg??huuuu~

    lpas ne da tade cter sal kekcoklat ew?

    alaaaa....ta beshh la cmnii..:((

    tp2 tapelah,,,nk uat cmner an..

    neway,,nurul arap yg abg dude ta
    bersedeh cgt2 oke??

    life must go on!!

    bak kate owg,,bunge bukan sekuntum!!wink33~

    FIGHTING!!!! :DD

    ReplyDelete
  14. dude...what a shocked...baru excited kejap td nak bace ending cite ng gadis kek cokelat....at last jd gini pulok...isk2....

    xpe2..anggapla jodoh anda bukan ng gadis itu....be strong okeh!.ALLAH knows best..take care....

    ReplyDelete
  15. uwaaaa...takkan ko putus cinta dah dude? camne nie kate geng2 kita nak kawen tahun depan :(

    ReplyDelete
  16. wuuu~ knapa aku rasa cm nk nangis?
    ='(

    woah.. ko taw x..
    besO tul impak blog ko kt aku..
    biler ko crite2 jiwunk ni..
    aku rasa mcm di awangan taw..
    biler ko tulis entri ni lak, aku rasa sdeh sgt..

    aku rasa ko ada bakat nk nuleh novel ni....

    xpela kalau ko x jadi dtg..
    pape yg berlaku..
    kita hadapi sama2..
    aku pon ada up dan down aku gk.. =)
    tp spt kata sorang sahabat aku, life must go on! =)

    kite semua ni still ada..
    cheer up k

    ReplyDelete
  17. life,
    this is what we called 'sad ending'...;(

    faryn,
    pssstt..belle tahu buat kek apa ya?..;p

    innz,
    its okay...;(

    tehais,
    kitorang baik je la..itu bukan masalahnye..nanti aku ceritakan k..

    ermm..simpati kat ko jugak..;(
    sabar yek...

    jard,
    ...

    m.nurul,
    ermmm..tak tahu lagi..cerita ada...tapi GELAP lah...;( sanggup ke nak baca?hehe..
    n thanks..

    nana.
    "anggapla jodoh anda bukan ng gadis itu"...ayat ini sangat kejam..;(((
    but i do believe in Allah...;)

    absy,
    takpe bro..korang gerak dulu..
    aku maintain 2013...;)

    luffy,
    long story...;(

    ReplyDelete
  18. ayie,
    janganla nangis...ko kena kuat macam aku...;)

    aku hanya tulis apa yang aku alami dalam kehidupan aku sebelum en3 ini.
    dan en3 ini juga kehidupan aku yang sebenar..
    maakan aku jika buat ko bersedih..;p

    aku hanya mampu tulis hikayat suci aku sahaja..;p

    sori aku xdpt dtg ya..
    yeah..
    life must goes on...;)

    u all best!

    ReplyDelete