Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Monday, May 4, 2009

'the ending' (i dont think so..)

kadang-kadang aku terfikir seperti mahu ditamatkan sahaja fairy tale ini...

namun aku insan biasa yang punya perasaan menyayangi seseorang seperti insan lain.
seperti dia..
dia juga begitu..

yes! hari ini tiada walk of love..
yes kau cakap?
aku sedih okay..
untuk hilangkan rasa sedih, aku buat2 busy balik lewat pukul 6 petang..
then call member ajak minum..
dan aku luahkan sedikit gusar hatiku padanya..
thanks bro!

semasa on da way pulang, aku perasan seperti kelibatnya..
aku tercari2 tapi tak nampak..
sampai ke rumah aku sms
"salam..u ke tadi yang i potong?"

tidak menunggu reply aku segera ke masjid kerana sudah terlewat..
aku pulang agak lewat..

sampai ke rumah ku lihat di hp ku ada 4 missed called n 2 messages dari si Gadis..
"Salam..kenapa u tak nak angkat i called..sedihnye i mcm nii..;("
terasa sayu aku apabila membaca sms itu..

maafkan aku sayang..
bagaimana aku bisa menjawab panggilan darimu kerana aku sedang bertemu dengan Tok Ndak mu tadi..

aku PASRAH dengan ujian ini..
ya..kehadiranmu dalam hidupku adalah satu lagi ujian dariNya untukku...

bagaimana aku akan tempuhi hari yang mendatang?

22 comments:

  1. adehh ..
    small matter je tuh .
    ha3x...
    pandai2 la pujuk .

    bg la ayat2 manis ..
    n bnd2 yg pmpn suka.
    ha3x..
    kelakar la plak tgk penangan cinta incik ni.eh2, x tgk ..baca je.

    ReplyDelete
  2. haishh...
    tamatkn saja la en dude...
    kawen je..^o^

    ReplyDelete
  3. anis,
    wahhh..thanks..rupeye ko pakar ye dalam hal sebegini..tak sangka aku.. ;p

    hanjila,
    bagus cadangan u..thanks..;)

    ReplyDelete
  4. btol tuh..
    msti die faham..
    kalo die still mrajuk..
    mksdnyer die sajer nk mengujik bro 'gimana kentalnya jiwa bro memujuk si dia"..ahem!!;)

    ReplyDelete
  5. wahh aku kena kuarkan skill memujuk aku tahap 18 nih!!!
    hiyahhhhh!!
    bertukar!!!
    ;p

    ReplyDelete
  6. wohoho..
    agak2 arr bro..
    baru sebulan lebih kenal..
    kurang2 kena kawan dulu lapan tahun..
    tunang setahun..
    then baru arr nk pk sal kawen..
    muahahaha..;p

    takla bro, aku belum mengenali dirinya sepenuhnya lagi...;)

    ReplyDelete
  7. Tok Ndak dia marah ke??
    suspen!!
    btw,pujuk dgn ayat2 cinta.ngee~

    ReplyDelete
  8. tguuuuuuuuu en3 seterusnyer.... ;)

    ReplyDelete
  9. weheww~
    k0 nak g masjid gtaw la dlu~
    eh!~
    nak g jmpe pak Ndak!~
    haha~

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah dia paham and dapat agak..
    tapi terkeluar jugak air mata dia..
    sedih aku..;(

    ReplyDelete
  11. nak kawan 8tahun lg??kawan la lame2..bg byk dose sket..muahaha..jk jk..call jela die blk..bkn susa pn.. ;)

    ReplyDelete
  12. da call da pon.. ;p
    sume kembali ok lah ;)

    ReplyDelete
  13. relaks la... dia OKAY kot... kamu OKAY tak???

    ReplyDelete
  14. relaks la... dia OKAY kot... kamu OKAY tak???

    ReplyDelete
  15. relaks la... dia OKAY kot... kamu OKAY tak???

    ReplyDelete
  16. relaks la... dia OKAY kot... kamu OKAY tak???

    ReplyDelete
  17. hamik kau, sampai empat.... hahaha...

    ReplyDelete
  18. Ada jodoh tak ke mana ;)

    G pujuk dia.

    ReplyDelete
  19. kasih,
    thanks..rajinnye ko komen banyak2..;p
    next en3 agi 100 k! ;p

    tehais,
    tak kemana?
    ala...aku nak ke jinjang pelamin kalo boleh..;(
    da pujuk da.. ;p

    ReplyDelete
  20. haha... tak tersengaja la... :P

    ReplyDelete