Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, May 9, 2009

entry takde makne..;p

haha..
ok geng..
aku da sampai KL kol 9mlm tadi..
sangat lepak ok..
aku lepak umah membe aku kat the forum, jalan tun razak..
ada sape2 tau..
jomlah lepak minum kalo berani??hoho

sekali umah membe aku intenet laju la pulak.
terpaksa aku lepaskan gian aku kat blog nih..

terasa rindu pulak pada Gadis-Kek-Chocolate bila berjauhan begini..;(
alah lu..bile dekat pon lu cakap lindu jugak..angau dah lu nih!!

oklah aku nak tido.
lepak gilos drive dari lumut sampai ke KL ni..
untung2 malam ni tido dapat mimpi Gadis-Kek-Chocolate..
muahahaha..;p

11 comments:

  1. ha3x
    mmg jelas dan trg angau nye incik ni.

    ReplyDelete
  2. dari lumut singgah la ipoh dude ..

    ReplyDelete
  3. Klu nak mimpi, tido jgn basuh kaki...sure mimpi si gadis!

    :P

    ReplyDelete
  4. anis,
    hoho..taklah..saje je tu..gua jiwa rock okay!!!

    zul,
    insyaAllah..;)

    ixora,
    o yeah?aku cuba lagi mlm ni.

    life,
    hahaha..keras soalan ini..;p

    ReplyDelete
  5. owh... di KL sudah...
    Samalah!!!

    ReplyDelete
  6. haha..i da nak balik ptg ni..;)

    ReplyDelete
  7. dekat dengan not-so-SMART tunnel..

    ReplyDelete