Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Monday, May 18, 2009

the exclusive

sebagai meghargai jasa baik para readers yang rajin buang masa baca blog aku..
ni ha aku hadiahkan korang the very exclusive of our pic together..

korang judge sendiri la kami ni sepadan or tak..??
sila bagi komen ok.
aku nak tengok pendapat korang mengenai kami..

korang leh teka kan yang mana satu aku n yang mana satu Gadis-Kek-Chocolate...??
haha..







(please wait for a moment, loading is in progress...)




...aku, saiful♥asmahani, Gadis-Kek-Chocolate...



readers,

di kesempatan ini juga aku akan umumkan bahawa...
the best part of this luv story is yet to be revealed!!!

tunggu yo lah yo?...

18 comments:

  1. cis.. akhirnya ada gambar! haha.. sepadan? bagaikan sempadan..

    ReplyDelete
  2. cis.. akhirnya ada gambar! haha.. sepadan? bagaikan sempadan..

    ReplyDelete
  3. senyuman korg lebih kurang sama..

    ade jodoh kot..

    ReplyDelete
  4. sepadan xpenting..
    yg penting serasi... =p

    *anyway.. Good Luck for both of u..=)

    ReplyDelete
  5. comel!!!! (sambil memandang warna oren)














    ko ingat apa? bunga kat tengah tu :P

    ReplyDelete
  6. at lastt.. hahaaaa..2-2 enyum angau jerr dude..

    ReplyDelete
  7. padan la both of u!! :))

    shweet2!!ngee~XD

    ReplyDelete
  8. owh! thats HOT!

    nampak sejiwa gitu. hohohoho (apsal aku rasa jeles nih)

    lalala.....

    ReplyDelete
  9. oh!mmg sepadan..boleh masuk sehati berdansa..

    psssttt: gadis kek chocolate mmg ayu..

    ReplyDelete
  10. knape xsuruh pengantin berdiri,korg yg duduk kat kerusi tuh?amek berkat pengantin..hehe..ayu nye kak gkc..mmg padan la..so,ape lg ditunggu.. :DD

    ReplyDelete
  11. ehehehe... finally a pic!

    aku tau.. ko dah ajak die kawen kan? kan? ehehe

    ReplyDelete
  12. comel, sepadan, ske!! heee~ =D

    ReplyDelete
  13. Wah,gadis kek cuklet manis.
    Sepadan2 ;)
    CEpat2la take over tempat pengantin tu.hehe

    P/s : Kad jemputan tuk teh ais jgn lupa naa..

    ReplyDelete
  14. ekau ngan gades kek coklat tu ble plak

    ReplyDelete
  15. hahaa...
    ini rupa nya wajah kak coklat ..
    lallaaaaalaa..

    ambik ..
    gmbr comel sgt ..
    anis dah klik n gambar yg kuar ..
    amat lah bsr ..
    wuhuuu ..
    bila turn incik n kak coklat plak duk kat atas pelamin ??
    lalallaaa

    ReplyDelete
  16. by da way ..
    senyuman kak coklat manis ..
    :)

    ReplyDelete