Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Wednesday, May 13, 2009

the gossip

"wehh semua orang dah tahu cite sal ko lah"
"hah?cite pe?"
"alaaa.. sal ko dengan dia la.."
"eh mana ko dapat tahu ni?"
"err aritu aku terdengar diorang cite sal ko jalan balik sama dengan dia"
"aduila aku da agak da ni mesti jadi gosip sal kitorang jalan balik sama ni"
"ala relaxlah..takyah nak risau..korang berdua kan single..lantak korang berdua la..lainla kalo korang da kawen.."
"ermm ada je kan mata yang nampak n mulut yang bercakap..;("
"ermm tentulah..dah ko kan pujaan ramai, single pulak tu" <--aku takley bla bile dia cakap macam nie..hahaha "ermm..lagi apa yang ko tahu?"
"aritu masa korang dating kat bawah tangga masa tunggu nasi tu pun kan ramai yang nampak"
"eh ritu kan memang kitorang tunggu nasi je"
"alah kalo da tersengih2 n tersipu2 tu takkanlah takde pape..;p"

---------------------

barangkali 'mereka' semua dah tahu...
aku tak boleh nak sorok2 lagi nampaknye..;(

19 comments:

  1. still nak sorok2 eh???
    hehehhee...cumil laks....

    =p

    ReplyDelete
  2. benda camnih.. kene sorok sikit2 baru ada thrill.. jgn open sgt... nnti jd suam jer..

    Nazz

    ReplyDelete
  3. btl2..
    anis setuju ngan uncle.
    x yah sorok2..
    kak coklat pon rasa bangga nnt.
    len la kalo incik ni ,
    husband org.
    sure2 anis srh senyap2 sudeh.
    ni dua2 single..
    relax2 la..
    chill la.
    :)

    ReplyDelete
  4. That's Good!
    everyone know she's yours.. =)

    ReplyDelete
  5. mata yg melihat..otak menafsir..xkan leh tipu lagi..hehehe

    ReplyDelete
  6. aku ingat nak ngorat dude. terlambat eh...


    lalalalala

    ReplyDelete
  7. akmar,
    yeap .selagi boleh

    asis,
    ;p

    cuit,
    yeap. tol tu bro. u got me.

    luffy,
    biarlah rahsia ..;)

    anis,
    tak ada apa yang perlu dibanggakan kalo semua orang tahu..kita perlu ada rasa malu dan segan..lainlah kalau dah kawen..;) muahahaha..okay tak hujah aku?

    momentlife,
    she is not belong to me..not yet..;)

    lifesaver,
    itu cuma salah anggap..;p haha

    jard,
    dont think so.;)

    belle,
    im blushing..hoho ;)

    ReplyDelete
  8. owh ek ??
    oo..
    mcm tu cite nya.
    ha3x..

    ReplyDelete
  9. jgn le dedahkan identiti si gadis kek coklat ni dulu..rasenye masih ramai yg tk tau kan...mcm lgu siti nurhaliza tu..biarlah rahsia..bru suspens...klu sume org dh tau..dh tk thrill le..korg pun nak dating pi le carik tmpt lain..kat tangga pun jadik eh...hehehehheh..cover line sket.:-p

    ( kem slm kat gadis kek coklat ye )

    ReplyDelete
  10. wah..aku xleh bayang muke ko sengih2 tsipu malu..haha..ape la yg nk disorokkan..xphm aku :D

    ReplyDelete
  11. dlm idup, 1 peluang d berikan untk kte b'jmpe dgn org yg btl2 menyanyangi kte, sekiranye leka kte akn kehilangan tuk slamenyee..kte x pnh tau sape, mgkin stelah ia b'lalu kte mula sdr kehadirannye cukup b'makna...""

    ( dedicated for both of u )

    ReplyDelete
  12. http://www.youtube.com/watch?v=GUmyxAeS2Qo


    lagu nie best...dengo le..

    ReplyDelete
  13. natasyamanda,
    thanks, thanks n thanks..

    entahlah..
    kekadang aku rasa aku dah macam nak karang the ending of this fairy tale...;(

    ReplyDelete
  14. mili,
    hensem ckit dari beruk makyeh..;)

    ReplyDelete
  15. haha... benar2. tiada apa perlu disorokkan lagi. relationship revealed. ahaks..

    ReplyDelete
  16. tapi aku tak mahu macam itu...;(

    ReplyDelete