Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Wednesday, May 6, 2009

hari kesedihan sedunia ;(

psttt..
untuk penyokong arsenal sahaja..
uwaaa..
game tak abes lagi, tapi aku confirm arsenal akan kalah..

Gadis, kenapelah firasat u sentiasa betul sahaja???
err.. cuba u tilik tengok kita kawen tak?muahahaha.

11 comments:

  1. yo..sye pnyokong kipas ssh mati ARSEnAL jugakk..
    kalah konpem kalah ke??
    haishh..nh nk mogok nh..

    kalo gadis kek coklat itu dah tilik..
    gtaw kptusannyer ye nnti ;DD

    ReplyDelete
  2. "err.. cuba u tilik tengok kita kawen tak?muahahaha"

    ini patut tukar tajuk entry.. bukannya "hari kesedihan sedunia" tapi "hari kegatalan sedunia".... kekekekeke

    cheers!!!

    ReplyDelete
  3. sediakan tisu premier byk2...hahahaa

    ReplyDelete
  4. langit itu tidak selalu cerah.

    cuba lagik yer Arsenal!

    :P

    ReplyDelete
  5. haa3x..
    loser !!
    eh2..silap.
    sabar ek .
    adat la menang kalah.

    kak coklat. tilik la bila krg kawen.
    sbb nnt,blog ni jd blog utk pengantin baru lak.
    ha3x

    ReplyDelete
  6. arsenal memang sengal... tak perlu jadi gadis kek coklat pun reti predict... hahaha...

    ReplyDelete
  7. suke bace blog hang... jujur.. dari kaca mata sorang lelaki.. jarang bole jumpa neh..

    ReplyDelete
  8. oreo,
    ko penyokong arsenal jugak?
    kahkahkah padan muka kita kalah ;(

    err. keputusannye RAHSIAAA

    umie,
    hehehe..dah fitrahhh.nak wat cane kan..ele jeles la tu ;p

    faryn,
    aku cacat.
    takde air mata ;p

    farah,
    da 4 tahun mencuba nih.
    da 4 tahun takde menang pape nihh tau!!

    anis,
    wekkk.. nicer bloggie ;p
    hahaha.
    takkan nak cite kot peristiwa pengantin ;p

    kasih,
    a'a.
    aku jem!!
    tengok first half je aku da boley tahu kalahh..
    warghhhhhh

    luffy,
    eleee..nanti ko kalah kat barca..
    padan muka ko gak ;p

    jard,
    aisehman.ye ke?
    thanks la ye.
    aku pun men tibai jek.haha

    ReplyDelete
  9. dah dpt result tilikan gadis kek choclat blom?msti kawen kn..jmput aku aww..hehe

    ReplyDelete
  10. belomlah..
    n tak nak tahu pon..
    wat macam bese je..hahaha

    ReplyDelete