Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, May 9, 2009

iklan ini tidak dibayar...

yess!!
aku cuti arini sempena wesak day..

aku 'menyambut' perayaan ini dengan dua perkara penting weekend ni..

1. off to KL attending my friend's wedding..
2. anta membe aku p nikah petang ni kat TROLAK. (pstt.trolak is in southern part of perak ye sayang.not in pahang . n not in ipoh..;p)

ermmm..
untuk penggemar cite hindustan aku,
nantikan kemunculan en3 seterusnya yang bakal bertitle.. '2nd date'
muahaha..
progress2!!

p/s: to my silent reader from JB...segannya aku.. ^-^

12 comments:

  1. Erk..aku pun termasuk dalam pgemar cita industan la nie.
    Waaa..tidaakkkkkkkkkkkkk!!

    huahua

    ReplyDelete
  2. ha3x..
    drama incik n kak coklat ni ..
    lama2 leh jadi sebaris ngan laila majnun..
    n so on ..
    tp, happy ending la yer ..
    :)
    ameenn ..

    ReplyDelete
  3. hehe...
    lama tak tengok Hindustan...
    baca pun jadilah!!!

    ReplyDelete
  4. lifesaver,
    hoho..aku pun suke (tipu)

    tehais,
    kahkahkah ko da kantoi ..;p

    csp,
    tungguuuuuuu...

    anis,
    aminnnnnnnnnnnnnnn.

    kasih,
    baca ek?kahkahkah.ada jual tak buku hindustan ar?

    max,
    ;p

    faryn,
    kahkahkah..rajnikand ka? i liiiikke..;p

    ReplyDelete
  5. ari sabtu kalo x wesak day,mmg cuti pn kan..so,cuti xbmakne kalo jatuh hari sbtu...huhu

    ReplyDelete
  6. hoho..
    aku memang kene keje half day tiap sabtu..
    sadis tak?
    so aritu 1st time dapat cuti sabtu.
    sungguh heaven!!!!

    ReplyDelete