Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Tuesday, May 12, 2009

the invitation

seorang rakanku yang ku maksudkan dalam en3 ini, ini dan ini telah menjemput kami ke majlis perkahwinan beliau di teluk intan tanggal hari ahad ni, 17-mei-2009..

tapi aku still dalam dilema lagi...
tak pasti samada ingin membawa Gadis-Kek-Chocolate bersama atau tidak..
tapi memenuhi undangan itu wajib bukan..hmmm..

alasan aku ialah..
aku tidak ingin kelihatan seperti memaksa dia mengikut aku ke majlis ini..
biarlah dia yang membuat keputusan sendiri..
tapi minggu lepas aku dah nyatakan mengenai hal ini kepadanya..
dan selang sehari kemudian si Gadis telah menyatakan persetujuan nya untuk menyertai ku..
tapi itu pun tak confirm lagi..
tengoklah macam mana nanti..

hati aku still blur lagi..
tapi yang jelas aku rasa aku gembira jika dia sudi mengikuti ku.. ;)

13 comments:

  1. once of the best part in ur love story wit 'gadis kek chocolate' if she agree to go the wedding.ngee~

    ReplyDelete
  2. lebih baik bgtahu yg ko suka kalau dia ikut sama ;)

    perempuan ni kalau lelaki tu pujuk-pujuk dia suka... hohohoo

    ReplyDelete
  3. tul kata life saver..+ve sign dude.. cool n steady..then win d heart..

    ReplyDelete
  4. bawak jgn tak bawak...
    amik berkat...hohooh

    ReplyDelete
  5. hehehe...arap2 die ikut kamu...
    mesti lagi meriah!!

    ReplyDelete
  6. kalau xde hal mesti die nak ikut

    ReplyDelete
  7. teluk intan dah dekat ngan aku tuuuu

    ReplyDelete
  8. hurm ..
    pujuk je la die ikut.
    bkn paksa .
    pujuk ..
    sbb pmpn ni mmg mcm tuh.
    pujuk sampai la ke saat terakhir.
    kalo tak , tak nampak mcm sungguh2 nak ajak dia.

    * pmpn mmg complicated!

    ReplyDelete
  9. tgk org kawen kadang2 boleh terbuka hati nak kawen ;p

    ReplyDelete
  10. ehehe gi la, amik berkat org kata.. =)

    ReplyDelete
  11. pergi kenduri kawin same2,pkai bju wane sedondon,mmg kmpem org tersalah tfsir nnti..huhu

    ReplyDelete
  12. lifesaver,
    today, she said 70% sure...yeah!!! ;)

    belle,
    hehe.thanks..da gi tau da tadi..;)

    lifesaver,
    hopefully..;)

    pet,
    cool n steady...n then win da heart?...okay2..;)thanks..

    faryn,
    bawak p mana?jumpe tok kadi ke?..;p

    akmar,
    hoho.aku nak dtg lewat2lah ..takut terserempak dgn member2 yg lain..

    asis,
    tu la..takut tak jadi je..;(

    krasz batu,
    ok2..bagi arr alamat..aku singgah umah mu...;P

    anis,
    pujuk vs paksa
    kalo pujuk sungguh2 tu tak macam memaksa kah?..ermmm ;(...yess u r rite! sangat komplikasi..;p

    luffy,
    hehe..ko bile nak terbuka ni bro?

    momentinlife,
    ermmm...aku harap..;)

    gadis-choki2,
    wahh kena sedondon ek?gud idea ni!!err..org tafsir jadi apa ye?

    ReplyDelete