Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Wednesday, May 20, 2009

maafkan aku

maafkan aku para readers..

aku belum punya kekuatan untuk menyambung siri seterusnya dalam hikayat suci aku itu..


beri aku sedikit ruang dan masa ya...


thanks sebab korang concern...

aku sangat terharu...;(

18 comments:

  1. btenang ok?

    kumpul semua kekutan br bukak cite ok?
    tc

    ReplyDelete
  2. kekuatan,cpt la engkau dtg pada tuan blog ni..:senyum:

    ReplyDelete
  3. urm ..
    it's okay .
    take ur time ..
    telan es krem banyak2..
    guling2lah mcm sin chan ..
    x de sapa halang ..

    relax2..
    chill la .
    urm ..
    lalalaaaa..
    :)

    ReplyDelete
  4. bertenang...rileks....

    take ur own sweet time...

    :D

    ReplyDelete
  5. dude, tak perlu layan perasaan mellow tu. keep cool and stay positive


    p/s: ymid tu tak jelas ler.. lagi sekali kasitahu.. hohoho

    ReplyDelete
  6. aku nak soh ko kuat walhal aku pun tak kuat.huhuhu

    ReplyDelete
  7. jom kiter buat tarian hungga-hungaa~
    lalalalalla~

    ReplyDelete
  8. dude, lagu ini aku tujukan kepada ko, ko donlod dulu pastu pasang pelan2 sambil ingat kenangan-kenangan indah korang berdua....(ni lagu dlm citer Cinta Untuk Ain)




    RAMA - Saat Terindah

    Saat kau hadir dalam hidupku terasa indah
    Hanya bayangmu menyentuh jiwa, temani sepi
    Kini s`mua cintamu tlah pergi
    Meninggalkan diriku dalam kehampaan sendiri


    Waktu t`rus berjalan dan memberi perih di hati
    Hanya rindu yang aku dapatkan bukan cintamu
    Kini baru aku menyadari
    Kau begitu berarti didalam hidupku ini


    Saat - saat yg indah, saat masih bersamamu
    Waktu kita berdua dan mewarnai dunia
    Semua yang telah berlalu
    Kini teringat lagi, kini terkenang lagi
    kuingin kembali, oOOo kuingin kembali


    Hanya rindu yang aku dapatkan, bukan cintamu
    Meski kini kau tak mencintai diriku lagi
    Kini baru aku menyadari
    Kau begitu berarti didalam hidupku ini


    Saat - saat yg indah, saat masih bersamamu
    Waktu kita berdua dan mewarnai dunia
    Semua yang telah berlalu
    Kini teringat lagi, kini terkenang lagi
    Kuingin kembali,oOOo kuingin kembali

    ReplyDelete
  9. woit c...aku lom sampai ke tahap ni la..lagu lain plezzzz

    ReplyDelete
  10. nak lagu lain?
    ok, mungkin lagu ini sesuai....




    AZIE - kelamin anganku musnah

    Masih lagi tidak terlewat
    Untuk aku ucap tahniah
    Di atas kehadirannya
    Menggantikan aku

    Pastinya oh hidupmu
    Akan lebih bermakna
    Dan aku usah kau kenang
    Walau kita pernah berkasihan

    Maafkan diriku ini
    Kerna tidak hadirkan diri
    Di sewaktu hari
    Persandinganmu

    Adakah kau ingin lihat
    Air mata ini berguguran
    Puaslah hatimu kini
    Memainkan perasaanku selama ini

    Masihkah dengan janjimu
    Apapun jadi akulah pilihanmu
    Engkau sanggup hapusi cinta yang lalu
    Ku angankan pelamin indah untuk kita berdua singgah
    Sayangnya… Semua musnah

    Kau buat malamku jadi gerhana
    Dan hidupku tiada maknanya
    Hanya bernyawa namun tak bermaya

    Terkadang aku merasa menyesal
    Kerna telah sehabis daya
    Aku cinta dirimu kasih
    Akhirnya aku sendiri
    Tersisih…

    Bisa sungguh luka ini
    Walau tak berdarah

    ReplyDelete
  11. wahahaha..
    tak bley bla tol aku dengan lagu all-time feveret ko nih..

    err..ko pasti tu tajuk dia?
    macam harlem wehh...;p

    ReplyDelete
  12. luna,
    dont u weri gal. im strong!..;p

    gadis choki2,
    :senyum lebar:

    anis,
    semalam aku da balun sundae choc...jeles tak? wohohoho..;p

    ixora,
    thanks..;)

    wawa,
    setiap hari hidupku baru...;p

    luffy,
    blog ku meronta2 meminta makanan...;)

    belle,
    ym id aku --> aku1f

    add cepatttt...;)

    tehais,
    aku da kuat kot ...;p

    life,
    tetttt...times up! hepi moment now!!

    kauayie,
    hungga-hunggaa~
    lalalalalla~ ;)

    jard,
    janganla nangis...;(
    nanti aku nangis gak...;p

    (^-^)

    ReplyDelete
  13. okay...thanks..;)
    mlm t i ym u...;p

    ReplyDelete