Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Friday, May 22, 2009

Season Two: The Beginning

3 hari, dan aku pun okay...;)

--------------------------------

hahaha.
sori ye.
mesti korang bosan kan takde cite2 jiwang lagi kat sini...
nak buat macam mana, dah aku tengah berkabung..;p

ok takpe.
3hari telah berlalu dan aku pon kembali normal..;)

kesian kat korang.
mesti tertanya2 apa yang berlaku kan?
ok..aku bagi 2 perkataan je dan harap korang faham...

aku di-reject..;)

faham kan?
cite banyak tanak!
sendirik paham...;)
aku rasa itu sahaja yang aku dapat cakap buat masa ni..
kang tak suprise la pulak kalo aku cite sume2..

besela. mesti aku akan rasa down memula kan..
tapi aku tough dowh... (credit to bohsia)
aku dah biasa kecewa (dan mengecewakan...hohohoho)

--------------------------------

nak heran pe?
relaxlah.
bunga bukan sekuntum kan?..
tapi Gadis-Kek-Chocolate maybe seorang sahaja...;(
dan aku ni pulak jenis kalo da suka kat seorang tu, sampai bila2 la aku akan suka..;)
so selagi kompang belum dipalu, selagi tu lah aku ada chance rite?

dan tetibe arini aku dapat satu motivasi dari supervisor aku..
kamu lelaki, tunjukkan ego kamu..menangi apa yang kamu mahu miliki.
tak salah mencuba..
remember BMW..;)

dan aku pun kembalilah NORMAL...

--------------------------------

adakah hikayat Gadis-Kek-Chocolate telah berakhir?
ermm i dont think so..
ni kiranye macam masuk Season Two lah...hohohoho
semakin mencabar..suspens...penuh dengan aksi2...dannnn...(hahahah.taley bla.;p)

well..
hubungan aku dengan si gadis biasa2 sahaja sekarang..
ala2 rakan kerja yang mesra gitu..;)

--------------------------------

attention!!
arini aku berjaya walk of love lagi..
tapi kali ni dia 'normal'...

mungkin kerana dia telah membaca post aku yang semalam mengenai walk of love tanpa hati itu..;)

dan semalam juga si gadis telah membuat sedikit cameo di blog aku ni..(bagi yang perasan la...;p)

thanks ye sayang!..;)


--------------------------------


hmm.....
for Season Two nih, apa strategi aku ye?
muahahahaha..;p
fikir2...

23 comments:

  1. sy tahu sape..
    yg name dye mule ngah hurup f kan ?
    tah pe tah..
    x ingt..
    kat cbOx neyh kn3 ?
    hehe
    ^__^

    ReplyDelete
  2. hahaaa..
    moga berjaya incik .
    anis pon perasan gak .
    die anto 3 kali tuh ..
    yg x de link tuh .
    kan3..
    (semoga betul)

    kak coklat ..
    jgn jual mhl sgt .
    sian kat incik srg nih .
    n to incik ..
    jgn give up .
    kalo nak , kena dptkan jugak.
    incik tu lelaki .

    ReplyDelete
  3. fanthagiro? cewek lu? haha.. lawak gak dia tuh.. "gadis coklat xde, radix ade" hahaha

    ReplyDelete
  4. best man win dude...slow n steady..

    ReplyDelete
  5. ouch,kak gkc ade dtg kat blog ni ke..yg mane 1..hurm,season two semakin suspen..mcm cite GHOST season 2 kat 8tv tu la plak..huhu..
    all the best :)

    ReplyDelete
  6. alaa..xpe..cuba lagik..caiyok!!!

    ReplyDelete
  7. hahaha

    ini semangat boleh berjaya ni

    ReplyDelete
  8. 3 hari? dasyat jgk lama jgk tu... sy pn ada pengalaman jgk...

    hehehe

    Check this out...

    http://sarshiverson.blogspot.com/2009/03/babe.html

    Mana tau leh jd motivasi tuk kamu sbb kita serupa hahaha

    ReplyDelete
  9. Owh,camtu cite nye.
    gudluck ye ;)

    ReplyDelete
  10. innz,
    iye2 betullah tu cik innz oiii...sila bagi kapkak pree kat aku skrg...;)

    anis,
    iye betul.
    thanks..
    yeke aku lelaki?ko pasti?
    hahahaha.;p

    wawa,
    kotak merah tanda pangkah..;p

    pets,
    yeah!..BMW

    mili,
    a'a ada..
    dia singgah jap kat cbox..;)

    ezzati,
    thanks..n baiklah...;)
    thanks or comment..

    luffy,
    insyaAllah..;)

    ji,
    thanks dude! (dude=kita serupa..;p)
    thanks fo comment..

    tehais,
    thanks..;)

    asis,
    seb bek tak terkontut..;p
    rilexlah..dah cool...;)

    ReplyDelete
  11. aimy,
    ;p

    life,
    nope. aku bagi chance kat aku sendirik...;p

    wawa,
    humor comel..;)

    ReplyDelete
  12. sy yg btl
    sy yg kene bg kapkek kat kamu ?
    haha !

    ReplyDelete
  13. bg chance kt diri sndiri?? leh plak mcm tu..?

    ReplyDelete
  14. bgs!kira ko ni bukan jenis cpt putus asa

    ReplyDelete
  15. haha..
    boley je sis kalo aku mahu...;p

    aku lambat putus asa..;)

    ReplyDelete
  16. hepinyer aku ko dah okey..
    leh aku trusss berangan jek masuk blog kaw.. haha~

    ReplyDelete
  17. mcm tu la!baru la macho *smbil angkat thumb up kat ko*

    ReplyDelete
  18. kauayie,
    aku lagi hepi, bile ko hepi bile aku dah okay...;p
    teruskan dengan angan2 hota hai hang tu...;p

    life,
    hehe...thanks..;)

    ReplyDelete