Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Thursday, May 21, 2009

tanpa hati

walopon hari ini aku berjaya memujukmu untuk melakukan walk of love (versi tanpa hati)..

namun kenapa kau tidak ingin melihat kearahku wahai gadis?

apakah maksudmu..

apa yang kau malukan?

apa yang kau takutkan?

apa yang kau sembunyikan?

adakah kau sudah benci melihatku?...;(

terasa sangat sedih hatiku dikala ini...

kau jangan gusar...

ku akan membawa diri..

16 comments:

  1. bykkn bersabar ye abg ady:))
    setiap kejadian,,ad hikmahnye..ngee~XD

    ReplyDelete
  2. nape??adakah dia.....oh!aku tidak patut sambung ayat ku ini...hehe

    ReplyDelete
  3. kamu..
    kamu ade ramai kwn kat cni..
    dorunk sume sygkn kamu..
    jgn sesedyh ag k .. ;)



    yeke korunk syg dye? ke aku sorang je?

    ReplyDelete
  4. lu tenang je bai.. ibarat pepatah melayu.. yang patah tumbuh yang hilang berganti!! (ya, wa akui, yang ganti x sama..)

    ReplyDelete
  5. selagi ada peluang
    tak salah mencuba

    :)

    ReplyDelete
  6. nurul,
    abg ady?sape tu?

    life,
    dia apa life...sambungla..aku nak tahu...;(

    innz,
    hehe..thanks..tak sedih2..;)

    wawa,
    ye sangat tepat! sejak bile lu ni geliga?..;p

    luffy,
    thats rite bro..aku tidak berputus asa..;)

    ReplyDelete
  7. wawa tu mmg geliga. hukhuk ;D

    ReplyDelete
  8. urm ..
    get her back .
    if u can .
    lalalalaaa

    ReplyDelete
  9. get her back?
    bukan tak mahu..
    tapi biarlah takdir yang menentukan..
    aku taknak memaksanya..

    ReplyDelete
  10. innz - aku pon syg dude gk.. jgn risau.. kami semua sokong dude! hehe..

    ReplyDelete
  11. tegur la dia..kesiannya korang dua..huhu

    ReplyDelete
  12. macam mana pulak ko ckp tanpa hati..hati kan mmg dibawak ke mana saja kita pergi..aku cuba nak buat lawak bodoh kat sini..sbb lwk bodoh,tpakse la aku gelak..hahaha

    ReplyDelete
  13. tehais,
    kitorang okay lah...cuma dia tanak kat aku je..itu je..;)

    mili,
    hahahaha...bijak lah lawak ko tu...;)

    ReplyDelete
  14. adakah dia cantik??? yg tu je aku nak tnya..hehe

    ReplyDelete
  15. err life, baik ko refer balik komen ko kat en3 bertajuk the exclusive tu...;p

    ReplyDelete