Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Monday, May 25, 2009

the tribute..

sebulan selepas birthday aku [25 April 2009],
aku ingin menyatakan terima kasih kepada mereka2 yang telah mengucapkan 'Selamat hari Lahir' pada aku sebulan yang lepas..

hepi birthday kembali pada korang yang aku tak tahu bile...hohoho
or kalo korang sudi, tinggalkan lah tarikh korang di ruangan komen..
hadiah misteri menanti korang...hahaha

dan...
moga korang berjaya dengan hidup masing2, dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan semua2lah..
aminnn

pengewish mengikut turutan:

0. celcom
1. milimilo
2. abas
3. faisal
4. debod
5. GKC
6. azie
7. n.syuhadda
8. fara
9. zura
10. nana
11. wan
12. naim
13. anis
14. tehais
15. ira
16. abu
17. ipah
18. absy
19. m.j.k
20. kecik
21. ulun
22. iza.utm
23. kauayie
24. dill
25. aisya
26. fir.marsyall
27. hameed
28. faryn
29. ayu
30. belle
31. umie
32. momentinlife
33. shikin
34. kasih
35. khatib
36. syed

16 comments:

  1. ehh, aku ada bg ucapan erk??? kekeke...

    hah,minggu depan birthday aku...sila buat entry khas ye...wakakaka

    ReplyDelete
  2. waa rajinye buat countdown.terharu tau 4 tempayan nangis.hehehe.nak wish lagi sekali.epy besday dude! lalala.oh ya mine 14 june ni.hauahauahau.

    ReplyDelete
  3. tipu2..
    hari tu kata anis number 11 wish ..
    bg balik number 11 tuh.
    bg balik ..

    dgn muka pnh excited .
    anis nk g tau ..
    beday anis 11 /11 .
    so , nnt .. jgn wat2 lupa erk .
    heheehee

    ReplyDelete
  4. baru mau ucap nih.
    epy belated buzday~

    ReplyDelete
  5. yes..aku mendahului..silap xkasik adiah choki2 je aritu..huhu..sekejap je sbulan berlalu..tp besdey aku lmbt ag..

    ReplyDelete
  6. haha..cmane kapten bole xwish ni..tp kapten lahir lmbt gile..bln 12 tuh

    ReplyDelete
  7. Baru kenal la blog u bro... ucap skrg x bole? happy birthday... haha

    ReplyDelete
  8. kikiki aku wish eh??
    wah!! teserlah ke'concern'nan aku.. aiseh!

    13 July ok.. =p

    ReplyDelete
  9. alamak!aku x wish..sbb aku xtau..hehe..

    selamat hari lahir ke???? hehe

    p/s: aku 1 june ni...

    ReplyDelete
  10. hepi belated besday dude!!
    May ALLAH bless u always..ameen=)

    p/s:besday kite hjg thn..sama dgn monkey d luffy..ngee~

    ReplyDelete
  11. heppy belated besday.. huhu..
    semoga panjang umo murah rezki.. hehe

    ReplyDelete
  12. kau pun ada birthday ke?
    tahniah ada birthday.
    aku pun ada jugak.
    tapi dah lama lepas.
    (ada ke org yg takda birthday?)

    ReplyDelete
  13. fuiyoo...ikut turutan tuu... wakaka

    ReplyDelete
  14. luffy,
    ko komen je..tapi ko xwish pon...;(

    umie,
    yeke?
    hepi birthday to you in advance!!

    ais,
    haha..jangan nak terharu sangatlah.
    hepi birthday to you in advance!!

    anis,
    weh..ritu computer ada silap kira..okeylah tu 13..;p
    hepi birthday to you in advance!!

    miszirdawaty,
    thanks!!
    u got no 37th!!

    mili,
    haha.
    elleh.aritu ko demam, nak tido awal, tu yg ko wish dulu n dpt 1st...;p
    thanks neway.
    ingatan ko kuat!! (padahal dekat je dgn bday si dia kan...;p 23th...;p)

    jon,
    its okay..
    thanks neway..
    u got no 38th!!

    wafa,
    a'a ko pon ada dalam senarai.
    thanks ye..
    hepi birthday to you in advance!!

    life,
    kikiki..
    its okay..
    thanks neway..
    u got no 39th!!

    penulis,
    thanks!!!.
    aminn.
    u got no 40th!!

    pinky lucia,
    thanks yerkk
    u got no 41th!!

    asis,
    its okay...;)

    ipp,
    hahaha..
    bese kalo bday org tak ucap tahniah la weh...
    org ucap hepi day..
    hohoho

    ayie,
    wekekeke...;p

    ReplyDelete