Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, May 2, 2009

walk of love the finale

the finale.
iye sudah tamat.
tadi ialah walk of love part four a.k.a the finale..
mungkin selepas ini sudah tiada lagi..
tiada lagi pulang seiringan bersama2..;(

semuanya gara2 ini..
"da ada gosip pasal kita"
"hah??mana u dengar??sape bagi tahu kat u??"
"tadi kawan i cite.."

dan aku rasa untuk elak gosip semakin panas, baik aku cool je dulu wat masa sekarang..
bukan apa..
aku tak nak la 'susahkan' die...
cian die.. ;(

errmm..tapi dalam hati sape yang tahu kan..
aku pon dapat rasakan apa yang ada di dalam hatimu Gadis-Kek-Chocolate..;(

9 comments:

  1. heh ..
    gossip.
    bnd btl wat pe nak tkt.
    kalo bnd tak btl ye la nak cool.

    ssh la,kalo ada gossip nak cool.
    incik bkn artis la.
    sng cite ..
    p antar rmbgn menyunting bunga d taman.hahaa

    ReplyDelete
  2. Klu dah betul,watpa nak takut.Biarla orang nak kata apa pun ;)

    ReplyDelete
  3. abaikan je semua gossip2 tu...
    diorang jeles jek.. huhu

    ReplyDelete
  4. not so so the finale..ni kire stop kejap kan?pasti ade sambungannye..
    yg psti,2-2 single,
    ape lg,grab the chance :)

    ReplyDelete
  5. gosip salah satu pengerat hbungan sbenarnya ;)

    ReplyDelete
  6. anis,
    err..baru sebulan lebih kenal da boley antar ke?

    tehais,luffy,ayie,
    ntahla.aku tanak kecoh je ;(

    milo,
    maybe yes n maybe not..;)

    oreo,
    wow!yeke..thanks..;)

    ReplyDelete
  7. Alahai... ikut kata orang... sampai bila pun anda akan bujang... Ntah2 ini kata2x cik coklat sendiri tak???

    Baik tanya... :P

    ReplyDelete
  8. eh taklah..
    itu kata2 aku..
    dan dia pon merasa sedih bile mendengarnye..;(

    ReplyDelete