Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Thursday, May 7, 2009

walk of love - the returns ;)

hahaha.
aku hepi.
sebab apa?
sebab tajuk kat atas tu la..

sejak episod terakhir pertemuan kami dalam walk of love the finale ,
kami jarang dapat berjumpa dan berbual mesra..
jarang tu maksudnya aku ada lah 'ter'jumpa dia gak..
tapi tu pun kejap2 je masa dia datang department aku..
nak bual lebeh2 kang kena sekeh lak dengan boss aku..huhu

so boleh dianggarkan yang kami rindu nak berbual2 mesra berdua.
kami?
ke aku sorang je? ;p
aku sorang je kot..hahahaha
dulik kan!

TENGAHARI TADI:
"i nak belanja u kek chocolate.."
"eh. u belanja lagi?bile turn i nak belanja u nih?..;)"
"hehe..u banje i terus yang besar2 lah nanti"

eh apa ye maksud u yang besar2 tu?
adakah u nak i banje u wang hantaran yang besar2??
okay jek! tadahallah..;)
err tapi berapa besar?

"u nak yang kecil ke yang besar?"
"ermm aritu u bagi kat i yang besar kan..kali ni i nak yang kecil je lah.."
"tapi macam mana i nak bagi kat u ye?"
"ermm petang nantilah.."

eh kenapa aku jawab macam tu?
petang nanti?
walk of love?
bukankah siri walk of love itu telah tamat??
well..sejujurnya aku RINDU ok..
aku rindu nak berjalan pulang bersama dia..;(

dan seterusnya..

"petang nanti kita walk of love eh?"
"okayy..;)"

tengok!dia pun tak menolak kan..;)
thanks ye sayang..;)
kalolah u menolak tadi, da tentu i cdey..;(
kita dulikkan je lah orang nak cakap apa..


so petang tadi berlakulah walk of love [part five] a.k.a walk of love the returns ;)

kami berbual mesra..
dan aku sempat memujinya..
"ermm i rasa u nampak 'lawa' lah arini..;)"

thanks Gadis..
kau telah membuat hatiku riang sampai ke malam..
muahahaha ;)

19 comments:

  1. hi dude..morning..
    bila baca blog ko pasal walk of love nih, aku cuma bleh cakap...pheewiittt...feel free to visit my blog ok..

    ReplyDelete
  2. urm ..
    walk of love-the return ?
    ha3x..
    boleh lak ada the return .
    cam movie la plak.

    apa lagi ..
    cepat2lah belanja kak coklat yg bsr2 gitu .
    lalalalaaaa...

    ReplyDelete
  3. wow huhuuh.. moment2 cam nie la best kan.. bro pulak terpakse nk honeymoon balik baru dapat rasa detik2 cam nie. klu x, ko wat kerje ko aku wat keje aku..

    p/s- susah if masing2 bz kan...tp if dpt luangkan masa bersama mmg best

    ReplyDelete
  4. malu2 kucing la hang.. errmm.. ape salahnye kalo u terus-terang je? ehehe..

    ReplyDelete
  5. aissshhh...

    mesti ko tido malam tersenyum2...

    ReplyDelete
  6. hi sanaaa...
    dpt u'r link dr jard..comey katanyeee...

    p/s: gud luck bebeh..

    ReplyDelete
  7. gud luck untuk walk of the return..

    jgn malu2..
    melepas t..

    ReplyDelete
  8. ecececehhhhh..
    MANTOP!!
    ntry bro telah mmbuatkan saya pulak tersenyum smpai ke subuh pagi esok agknyer..wahahaha

    ReplyDelete
  9. pergh! die ade adik pmpuan x? hahha! yang penting jaga perhubungan.. jgn sampai trlanjur cinta!

    ReplyDelete
  10. sweet la dude ni... tiba2x... aku yang terawang2x... hehe...

    ReplyDelete
  11. kakaka

    aku tergelak jer baca entri ko ni

    ReplyDelete
  12. wah.. walk of love the return gitu. so sweet. hehe..

    ReplyDelete
  13. pet,
    hi.salam..ok aku da visit.blog ko pon best apa..piwiitttt ;)

    anis,
    bangun lambat ke? ko no 2 arini ;p..die pon ckp macam tu, macam muvi pulak..;p..lom sampai masanye lah...

    framestone,
    yeke bro..xbest la kalo masing2 bz je kan..;(

    jard,
    eh? sila semak entry with title 'pendedahan'

    lifesaver,
    hahaha.tak tido pon aku senyum gak.senyum kan sedekah..hoho

    ezzati,
    haha ko kena tipu dgn jard wehh..ne ada comey..thanks neway..

    roozu,
    walk of love la..haduhh..takpe.kalo da terlepas nak wat cane kan..;(

    oreoo,
    thanks..manis senyuman ko..;p.apa kata ko senyum dari subuh sampai ke isya'?

    orang,
    ada.3org..ko nak yg mana?ada berani berabg-iparkan aku? haha..n thanks..

    asis,
    sape yg dilamun ni sis, ko ke? piwitt

    kasih,
    apa yang sweet tu wehh.aku xnampaklah..korang niiihh.kutuk aku la tu..;p

    c.s.p,
    ko tengah makan something yg manis ea?aku takde idea pe yg suwit

    yginsaf,
    haha.nick ko best arr.suwit gitu. ;p

    luffy,
    bos, ko pasan tak? ramai gile awex suke baca cite cinta ni kan..padahal gua ni bapak lah punye rock..inilah terjadi bile rockers menjadi jiwang n mencoret nota2 cinta..ahaksss ;)

    nard,
    thanks lah ye..amenda yg suwit aku pun taktau.aku just cite je..bak kata gadis kek coklat..
    "u pandai bikin cite.."
    "eh i tak bikin la..i just menuliskan kembali je..;)"

    ReplyDelete
  14. dah masing2 bz nk wat cam mne.. balik pulak..kne jalankan tggjwab len pulak...

    xkan nk berkepit 24jam kan he..23x dah khwin nnt mu tau la

    ReplyDelete