Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Tuesday, June 30, 2009

abang ni asyik nak main futsal je tiap2 minggu...;(

agak2 nanti kalau aku da kawen, sang isteri bagi tak ha aku nak men futsal tiap minggu?
hohoho

bukan pe.. aku tengok opismate aku yang da kawen sume akan secara otomatiknye bersara sebentar dari turun padang tiap2 minggu..
tau arr da ada ladang..;p
da tanak men bola dengan kitorang lagi...hohoho

tapi aku respek gile kat Ramadhan..takde gaya pengantin baru langsung..
dalam minggu perpengantinan pun turun gak men futsal..
agak2 kena rembat kang, nayo yo...

19 comments:

  1. apa susah incik .
    bawak je la bini tu skali men futsal.
    ajo r die men skali ,
    br die tau futsal itu best.
    wahahaa

    ReplyDelete
  2. kalo dia nak ikut..
    kalo dia tanak ikut dan tak bagi aku p men pulak cane???hohoho

    ReplyDelete
  3. jadi, takyah la ko turun main futsal lagi yoo...
    duk jola kek umah tu yo???
    jaga isteri ko tuh...name pon sayang isteri kan???

    huahuahuahuahuahua

    ReplyDelete
  4. akmar ,
    nmpk jelas ciri2 ke queen control d c2. ha3x

    lahh .. kalo dah die tak nak .
    nak wat cm ne .
    jap2..
    bkn bini kena ikut ckp laki ke.
    time 2 r nak guna kuasa yg ada.
    hahaa

    ReplyDelete
  5. hahahahha....

    anis, kalo dude tak dengar kata, nanti dude kene tdo luar bilik...sure dude tak nak kan???

    kan encik dude???

    =p
    =p

    ReplyDelete
  6. apela..





    senang senang, kawen je dengan pemain futsal. takpun bola jaring.

    ReplyDelete
  7. apela..





    senang senang, kawen je dengan pemain futsal. takpun bola jaring.

    ReplyDelete
  8. hah.. apahal tibe2 banyak wa komen ni?

    ReplyDelete
  9. bw uuhh bini nye..dew ank..bw ank skli..huuu..besh pew tgk owg men futsal..>act xreti maen..hahah..<

    bini xbg g maen futsal..inchik dude..dok umh sjew laaahhh..jge ank bini..heee..:p

    ReplyDelete
  10. kama,
    sayang bini tinggal2kan...;p

    anis,
    wahh.anis nasib baik ko tak jadi laki..gile kuasa nyerr..;p

    kama,
    budak bulan 12 tak sekejam itu kot...;p

    en.lidi,
    gud idea bro!..hohoho..;p

    akuhan,
    hohoho...iye3..baiklah...;)

    ReplyDelete
  11. istri kene la memahami~
    suami nak beriadah kan~
    ghahaha~

    ReplyDelete
  12. hoh.. kalo laku aku g main futsal.. aku nak ikut skali bole? ehehe

    ReplyDelete
  13. "tau arr da ada ladang..;p"

    ayat x boleh blah!ladang apa tu encik dude???hahahhaa!

    angkut je bini ko tu jadi pom2 girl tepi court futsal tu

    ReplyDelete
  14. maya,
    tula...bestnye kalo dpt isteri yang memahami kan...;)

    jard,
    oh aku bawak je kalo dia nak ikut...;p

    life,
    namo jawab soklan ko...;p
    takut takley konsenteret asyik nak tengok die je...;)

    luffy,
    go get 'one' bro! ;p

    ReplyDelete
  15. wahh...laki n futsal ssah nk dipisahkn :(

    tp bgus pe main futsal tiap2 mggu... si isteri kena phm...husband dieorg kna exsercise lps terlebih mkn masakan istri tiap2 hari hehe :)

    ReplyDelete
  16. kekeke..
    tahu takpe..

    dahla dia masak sedap2 je..
    gemuk aku nanti..;p

    ReplyDelete
  17. err.. adekah tak best dapat hubby kaki futsal?

    *tiba2 macam keliru*

    ReplyDelete