Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, June 27, 2009

aku dah tak tahan!!!

kah kah kah..
aku sangat tak dapat tahan okay..

aku dah cuba..
aku dah try..

tapi naluri kekepohanku membuak2..

dan akhirnye...

Hikayat Gadis Kek Chocolate...

Season 3 is coming soon...(new season in censored version)...;p
in new url too...;p

hail to the all woman out there..yeah!

9 comments:

  1. incik mmg jari tempayan
    wahahaa..
    x pe x pe .
    trskan perjuangan .
    wahaha

    kalo da new url tuh..
    pandai2 r promot diri nnt ek.
    :D

    ReplyDelete
  2. kami pun tak tahan jugak! haha xD

    url baru? yg gitu-gitu tu eh? okes, sudah follow. boleh? wawawa~~~ ^^

    ReplyDelete
  3. mak ai...
    aku tak sempat khatam lagi season 1 dan season 2, ko da masuk season 3...

    cet!!!

    ReplyDelete
  4. Ahaha!!
    agak menarik & tertarik nk mmbce season 3 !!
    hukhukhuk!!

    tp jgn over2 bro!!
    ahahha

    ReplyDelete
  5. alaaa..nape nk censored??perlukah??

    ReplyDelete
  6. perghh...mcm cite ugly betty je dh msuk season 3??

    ganas2...season 1 n 2 aku blum abs godek lg haha...

    teruskn bercerita weii...:)

    ReplyDelete
  7. jd kat new url tu kami x blh baca ler ek

    hmmm

    ReplyDelete