Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Sunday, June 21, 2009

aku sangat terharu dengan en3 kamu itu..

adakah terharu itu perasaan yang sewajarnya?
aku tak tahu..
hahaha.
sejujurnya perasaan marah tiada langsung!!

straightaway aku tahu itu ialah aku..
hohoho.
dont worry dear..
i'm matured enough, no hard feeling..

in fact aku rasa itu semacam wake-up call untuk aku..
thanks dear..
yess.
aku akan berbuat sesuatu untuk itu..
aku pon dah semacam bohsan sebenarnye..
hiyahhhhh!!!!

mungkin aku akan terus menulis mengenai itu tapi let it privacy.
amacam?
betul cakap kau, tak semua itu perlu dikongsi kan?
aku bukan nak memuaskan hati orang, tapi aku setuju dengan pendapat yang bernas...;)

ermmm..
once again aku sangat berterima kasih kau menegur aku secara terang2an..

hug of thanks...;)

30 comments:

  1. kenape? gkc bukak blog dan entrinya pasal lu ke?

    ReplyDelete
  2. asal?ada orang tak suka cara kau tulis blog?
    ceh?

    ReplyDelete
  3. wawa,
    nope. u missed the point there...;p

    cj7,
    bukanlah.bukan dia tak suka..
    dia hanya memberi teguran membina...;)

    ReplyDelete
  4. btl2 ..
    x semua bnd perlu d kongsi.
    kita perlukan sesuatu utk d smpan dlm ati n tuk d kng sndr .
    kalo sume canang kat dunia.
    x best gak..
    he3x..
    psl tu r cite kat blog anis x penah full story .
    sume ada potong2 .
    cm movie yg ken aptg ngan FINAS tuh .
    hehehee

    ReplyDelete
  5. hmmm
    yelah cik anis wehh..
    aku tanak simpan dalam hati,
    simpan dalam perut boleh?aku laporrr...

    ReplyDelete
  6. some secrets are better left alone.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. adakah aku mulut tempayan?
    atau jari tempayan?
    kahkahkah...;p

    ReplyDelete
  8. hahaha...ala...xbest la klau cerita di potong2 mcm cite dlm vcd cetak rompak tu~

    teruskn bercerita weii...simpan jgak utk diri sndri...ataupun tulis dlm diary...xde sape tau, tp klau diary kena rompak...org tau gak kn?

    :)

    ReplyDelete
  9. ah..majuk arr aku..

    malas aku nak update sal tu lagi..



    let the memories fade away...

    kahkahkah

    ReplyDelete
  10. ok ok .
    simpan la lam perut .
    adehh ..
    sungguh ramai yg terasa dek kekejaman ayat anis .
    padahal , anis tak de r rasa sampai tahap kejam lg apa yg anis bg tuh .

    ReplyDelete
  11. dr pmbacaan sy brdsrkn blog yg lps smpi skng:
    1. dude seorg yg penybr
    2. tidak mudah pts asa
    3. yakin dgn kata hati
    4. prcy pd ketentuan tuhan
    5. tabah menerima kenyataan
    :)

    ReplyDelete
  12. miss andika...
    thanks for the 'rumusan'..

    lemme answer you..:
    (5 adalah markah penuh..)

    1. dude seorg yg penybr
    2. tidak mudah pts asa
    3. yakin dgn kata hati
    4. prcy pd ketentuan tuhan
    5. tabah menerima kenyataan
    :)

    1. 2/5 [di dunia realiti ku kurang bersabar..]
    2. 4/5
    3. 5/5
    4. 5/5 btw, itu wajib..;p
    5. 4/5

    thanks dear..;)

    ReplyDelete
  13. tak bape faham la entry neh. but nicely written (:

    ReplyDelete
  14. this entry actually is a monologue from me to 'her'..

    i guess u know 'her' as well...;p

    ReplyDelete
  15. ezzati,
    bukan dengan GKC la.. ;p

    pinkiss,
    and i knew u will..;)
    shhhhh.hoho

    ReplyDelete
  16. life,
    aku menerima teguran yang sangat membina...;)
    tengs to her...
    once again. not from GKC okay..

    ReplyDelete
  17. oh terdengar namaku diseru. takde kena mengena dgn gkc pun kan dude. ehem ;}


    cuma belle ingin jelaskan pd dude sebagai seorg rakan ye,

    kdg2 bukan si wanita je kena jual mahal. lelaki pun kdg2 perlu juga jual mahal.

    kalau segala luahan dan perasaan tu sudah dapat dibaca oleh si wanita itu tentu dah takde yg 'thrill' dlm sesebuah perhubungan. perhubungan akan cepat jadi hambar dan bosan setuju tak?

    rasanya patut simpan sedikit utk diri sendiri. dont let people read you like an open book :]


    sekadar nasihat. kalau boleh terima anggaplah tips utk dikongsi bersama rakan2 ok.


    p/s: tak sempat nak buzz u sbb aku balik dr dinner sgt lambat. catch u around whn free k.

    ReplyDelete
  18. ahahah!! de kene Tegur 2!!!
    adohai!! bro chill sdh!!!
    tp kn akan r cer Personal pn nk gebang satu dunia!! eee xder privacy 2!! ahahah!!!
    Huuu umur dh berAngke2!!! Come On!!
    Bro leh Pikir sesuai kew idak!!!ahahah!!
    Be yr self!!! no hypocrite!!!
    Just Remind Nobody Is Perfect k!! semua de wat salah!!!ahah<< ayat x leh blh

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. yess...

    thanks dear sycho...

    [kah..kah..kah..gile make-up..;p]

    ReplyDelete
  21. Terima teguran secara positif... mcm tu la lelaki sejati bro

    ReplyDelete
  22. Ahah!! entry yg de double Meaning, 4 d Different Person!!
    adohai!!

    ReplyDelete
  23. lex la bro.. sharing is caring kan... huuu~~

    ReplyDelete
  24. jon,
    lelaki sejati yang penyabar..;p

    saiko,
    quadrapel mining ler...;p

    milla,
    sharing is aring.
    caring is loving..;p

    life,
    bagus sudah faham ya?..;)

    ReplyDelete