Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Friday, June 26, 2009

cash

iye..
betul cakap kama..

setiap kesalahan kita ni skang Tuhan bayor cash jek..
membuatkan aku insaf.
muhasabah diri.
tak susah nak tangkap apa kesilapan yang aku dah buat tu..

maafkan aku Ya Allah..
aku hamba-Mu yang lemah dan sentiasa melakukan kesilapan..


sangat down today...;(

19 comments:

  1. haha ..
    dpt cash best .
    sbb mst tak brani wat lg .
    n x brani nak wat jht dah .

    anis banyak pengalaman .
    ha3x

    ReplyDelete
  2. biase la tuh!
    ape2 p0wn jgn mdh giveup ea!
    doa manyak2!



    p/s : lame da xdtg ke sini!

    ReplyDelete
  3. paling penting muhasabah diri sndri setiap mlm sblm tdo, hurm,.

    ReplyDelete
  4. sentiasalah kita beringat ye...

    ReplyDelete
  5. moga Allah beri kamu keampunan apa yg kamu da buat.. sabar ye.. dugaan penghapus dosa.

    take care!jgn down sangat..tak baik untuk kesihatan!

    ReplyDelete
  6. "Sakit yg kurasa biar jd penawar dosaku" baguslah!! still lg de kesempatan tuk bertaubat!! Alhamdulillah!!



    p/s:dgr lagu Muhasabh Cinta - Edcoustic.. cinta Antara Hamba dgn penciptanya!!

    ReplyDelete
  7. nk muhasabah diri jugak...

    klau smua dosa2 di bayar cash...perghh merana la aku~~

    bnyk2 kn saba dude...nape down sgt ni~?

    ReplyDelete
  8. what u give, u get back. terima, nilai dan belajar hikmahnya.

    p.s: down? jom lepak uptown. bagi up sket. come2! ^^

    ReplyDelete
  9. anis,
    haha kua tahu..
    ko selalu wat jahat kantoi je ek?...;p

    maya,
    tengs kerana kembali semula...;)

    ateeka,
    iye betul tuh!..;)

    ixora,
    iye ixora..sama2..insyaAllah...;)

    GG,
    tengs gg..aku down kejap je...;)

    ro,
    aik? cam len jek..;p

    saiko,
    hohohoho...;p

    ezzati,
    hmmm....kena beringat selalu...;)

    sha89,
    aku eksiden...hohoho

    capiqa d junior,
    aku nak lepak downtown je muleh?

    ReplyDelete
  10. boleh. tapi tolonglah, dont drink n drive. haha xD

    ReplyDelete
  11. lorr eksiden? truk ke?

    hrp ko cpt sembuh :)

    ReplyDelete
  12. skrg ni Allah x terima card credit!hehehe

    ReplyDelete
  13. ish ko ni memain yerk...;p

    ReplyDelete