Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Sunday, June 7, 2009

cintaku tertinggal di sitiawan

aku di kl..
dia di sitiawan..
hanya untuk 2 hari sahaja..

2 hari tidak dapat melihatnya membuatkan aku rindu yang amat pada GKC.. ;(
"takpe..esok kan kita boleh jumpe.."
kata2mu itu berjaya memujuk sedikit hatiku sayang...hohoho

"u..i tgah karaoke ni..n i nak nyanyikan lagu mungkinkah by sheila abdul khas buat u.."...

oh aku tak pernah dengar lagi lagu tu..
sampai je umah tadi aku terus bukak u tube layan lagu tu sat..

eh..jomlah kita layan sama2 ye..
mari kita layan perasaan secara berjemaah..
hohoho..



apakah maksudnye dia tujukan lagu ini pada aku????

11 comments:

  1. ye le kot..dia tuju kat ko la tu..xkan kat abu kot..hahaha

    ReplyDelete
  2. adeh

    laptop aku mengong tak blh layan you tube


    bg lirik

    ReplyDelete
  3. aduihh....mesti ko layan abisss nih dude... brape kali laa ko ulang dengo lagu nih

    ReplyDelete
  4. HAHA... Sori bro... x bole bukak la... wifi lembab gile... Bagus la sbb sudi sia tuju lagu kt kamu

    ReplyDelete
  5. opsss!
    adakah ini Good Sign????

    hikhikhik

    ku doakan terbaik buat kamu... =)

    ReplyDelete
  6. Salam..
    Ok aku dah bace sume hikayat GKC..
    So bile bce en3 ni..
    Bleh disimpulkan bahwa GKC mmg de prasaan dgn dude just sbg girl kdg2 tertanya2 btul ke boy ni suke kite klu xdeclare btul2...
    Hehehe...ni komen jek..
    slah btul..terpulang=)

    ReplyDelete
  7. nurul ..
    anis setuju sgt ngan nurul..

    kak coklat saja main tarik tali ..
    nama pon pmpn ..
    mmg r cm tu .
    wakakaaa

    ReplyDelete
  8. life,
    yela.aku rasa apa yang ko rasakan...;p

    luffy,
    Seperti ada yang tak kena
    Di saat melihat ke arahmu
    Saat kau berpaling dan tersenyum
    Dunia jadi luar biasa

    Maafkan andainya ku mengganggu
    Ku bukan membaca fikiranmu
    Ku hanya ingin mengenalimu
    Dan tahu ku menyukai kamu

    Mungkinkah ku teman biasa
    Seawalnya kita berjumpa
    Kucinta kau tidak terasa
    Pedih saatnya

    Mungkin bila tiba saatnya
    Kita akan tetap bersama
    Mungkin kita kan jatuh cinta
    Mungkinkah

    pets,
    haha..cam tahu2 je ko kan...;p

    jon,
    thanks to her...;)

    wafa,
    6th sense..;p
    thanks..;)

    Cikgu Nurul_Saiyid,
    hahaha..
    amacam?
    jiwang tak?

    anis,
    kenape tak men futsal or bowling ke.??
    adehh..

    asis,
    ;p

    ReplyDelete
  9. lagu ni meaningful utk korg tp bkn utk aku..huhu

    ReplyDelete
  10. aku pun tak sedar ada penyanyi bernama itu...;p

    ReplyDelete