Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Friday, June 12, 2009

hot from KLCC

korang..
spesel untuk korang.
picca aku dengan akunye director..




aku penaat wehh..
nak tido.
daa.,.

p/s: luffyyyy, ko lambat..kalo tak leh soh ko banje aku kat dome tadik...;p

18 comments:

  1. wahh gmbO edisi khas...

    hehe... aku nk senyap2 bawak balik kerusi2 tu lehh?? haha

    ReplyDelete
  2. dude,bos ko mnepati kriteria bapak gula gula.ops..

    ReplyDelete
  3. wahh..nie kipas bos ke ape nie??
    :D

    ReplyDelete
  4. lainkali inform awal. boleh kita lunch kat KLCC youuuuuuuuuuu ;D

    ReplyDelete
  5. krim slm kat director oke..

    ReplyDelete
  6. perghhh...pedasnye soklan ko anis...;pppp

    ReplyDelete
  7. ayie,
    sape yg ko nak bawak balik ni sebenarnyer...?;pp

    cj,
    hahaha.sengat mentepati..;p
    "eh! takde boss, maksud sy lain."

    lin,
    bos yg kipas haku...hohoho..;)

    feskum,
    nk haku kem salam kat kerusi ke?..;p

    wafa,
    maaf.permintaan ko aku takley tunaikan..;p

    belle,
    sape yg segak nih?..;p
    nk inpom cane?apesal ym u off?

    tehais,
    wajah GKC TIDAK AKAN muncul lagi...;(

    luffy,
    aik?kata baru bonusssss...;p

    jon,
    awek? mana ada awek daaaa...;p

    asis,
    maaf.taley tunaikan...;(

    ReplyDelete
  8. nasib baik perut xsame size :D

    ReplyDelete
  9. teknik kempisan tahap 18..;p

    ReplyDelete
  10. tu la..aku sokong soklan anis tu..apa motif tu???

    ReplyDelete
  11. hahaha..
    aku pun tak tahu..
    mungkin aku bangga dowh...;p

    ReplyDelete