Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Sunday, June 28, 2009

jadilah insan yang berguna pada agama, bangsa dan tanah air..

ingat nasihat abg tu ye adik2..

today, im off to sintok antaq adik aku register kat situ..

apa yang menanti ye...

hmmm..hepi weekend to ya all..

till then, miss ya..

16 comments:

  1. adik-adik konon...
    die tu pon mcm budak2 je..
    wakakakak =p

    ReplyDelete
  2. best oh kat sintok

    adik ko dah jadi junior aku ler

    bg tau... senior kirim salam

    kakaka

    ReplyDelete
  3. kama ..
    anis stuju .
    incik pon cm bdk2.

    kita x pe kalo bdk2 .
    masih kanak2 ribena kan ?
    ha3x

    ReplyDelete
  4. musim orang mendaftar sekarang. good luck to ur adik =)

    ReplyDelete
  5. ye anis..
    akmar setuju..
    tapi anis lah budak2..akmar da 22 da leh kawen dah...kuang kuang kuang

    ReplyDelete
  6. ok ok .
    kalo cm tuh ..
    anis kanak2 ribena .
    kama leh jd mak org .

    incik srg nih ..
    jd atok org lah .
    wahahaa

    ReplyDelete
  7. Selamat menempuh hari baru sebagai mahasiswa

    ReplyDelete
  8. maya,
    tengkiu..dah selamat kembali..;)

    ezzati,
    ikutlahhhh...;p

    fezal,
    membangun bersama islam...;p

    kama,
    im trapped...;p

    luffy,
    waalaikumsalam..
    adik aku perempuan...;p

    anis,
    dude pon setuju!
    wakakaka...;p

    ije,
    tengs..;)

    kama lagik,
    oit!!nak kawen dah??
    kelas pon ponteng lagi cane nak kawen dowh...
    hahahaha...;p

    anis,
    kah kah kah
    suami org pon tak lepas lagik...;p

    jon,
    iye2...tengs for her..;)

    ReplyDelete
  9. dah balik pon... mana ebtri baru???

    ReplyDelete
  10. jard,
    penat la weh drive seharian..huh

    life,
    hahahaha...tak berguna!hoho

    ReplyDelete