Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, June 6, 2009

rindu kat korang jugak!!

weh sorila aku skang macam dah tak sempat nak update blog..
skang ni pon aku ada kat KL weh..

aku nak attend member baik akunye wedd arini kat dewan FRIM..
ada sapa2 tahu ka?;)

ok..aku jujur, aku hutang korang episod cinta untuk hari khamis n ari jumaat(semalam)...
sebenarnye takde pe yang best pon..

khamis aritu aku ada cerita bertajuk..'berjalan tapi tidak seiring'..wahahaha
nanti aku publish...

n cerita semalam yang paling best kot..akan bertajuk...'walk of love - return ticket'..hohoho.
aik? ada lagi walk of love?..tak abes2 siri ni ye...hmmm memanglah..
bile nak habis siri ni?
mungkin bila aku atau dia dah tak bekerja di sini lagi kot...
hmmm...and semalam aku dah tanya/utarakan pada si gadis macam nie...

"u...agak2 kalo i dah takde kat sini, sape nak teman u jalan lagi ye...? adakah u akan jalan dengan lelaki lain pulak?.;("

nah!!! aku mendapat jelingan tajam percuma dari mata ayu si gadis...hohoho.;)
im sorry sayang..just kidding...;p

opsss...aku dah tercerita sikit..
k pepehal tunggu entry seterusnya ya...

c ya n miss ya!!!

10 comments:

  1. Memang blog jiwang la bro hahaha

    ReplyDelete
  2. jon,
    bukan jiwang,,tapi penuh kasih sayang..;p

    life,
    ..aku time tu bergurau senda manja je dengan dia...;p...dia pon faham..;)

    ReplyDelete
  3. besh gler kowt bcer luv story u all...
    wa bru jumper ur blog nyh...
    huhuhu....
    btw, u all kire couple la now ek??
    wa xbes bacer lagi la...
    too much entries..;)

    u're followed..
    sng nk bacer luv story lgik...hehe...

    ReplyDelete
  4. cpt ler publish cte..
    x sbr da nk bc perkembangn awk ng GKC..

    ReplyDelete
  5. hambekkk..
    tanya soklan mantap lg cm tu..
    wakakkaa

    ReplyDelete
  6. najwa hazirah halmi,
    tahniah..
    naseb bek ko sempat catch season two nih..
    couple??? NO LAH..;P
    we are just friend rite now..;)
    tengs neway..:)

    mieza,
    kalo da baca tu komen sekali lah ye...;p

    anis,
    hehehe..
    gurau2 manja je lah...;p

    asis,
    ;)

    ReplyDelete
  7. yes..i akan jln dgn llaki lain..huhu

    ReplyDelete