Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, June 13, 2009

rutin cinta

arini hari sabtu.
aku keje ok..haha.
tapi nasib baik setengah hari je..

---------------------------------------

pagi tadi..

"u..i dah sampai kat parking ni..i tunggu u ea?"...aku
"ok.."...GKC

"u..u nak kuih tak? i kat gerai acik jual kuih ni.."...GKC
"err..ok gak.."
"u nak kuih apa?"
"cucur badak ada tak u?"
"cucur badak da abesla"
"keria?"
"keria pon da abes.."
"kalau macam tu beli je lah kuih apa2 pun"
"okay.."

akhirnya dia belikan aku kuih keria(ada pulak ye sayang..;p), kasturi n donut..
haiizzz...
giliran dia pulak nak belikan kuih untuk aku...
buat susah2 u je sayang...;)

aku balun makan kuih tu sume sorang2 dengan penuh rasa cintanya..miahahaha...;p
aku dah tak hengat walopon aku sakit perut makan sambal tumis ciptaanku sendiri malam tadi..

--------------------------------------------

malam tadi juga for the first time juga si GKC menjamah 'air tanganku..'
aku tahu memang tak sedap mana, segan pulak aku nak bagi dia rasa..

selepas mesyuarat belia yang beliau hadiri di dewan serbaguna berhampiran dengan rumahku, beliau singgah sebentar untuk mengambil lauk masakanku..
terharu aku dia sudi menjamah masakkann ku yang sangat tak seberapa itu..
terima kasih GKC...

-------------------------------------------

dan malam tadi dia telah mengatakan ini padaku..
"u dah lepas ujian pertama..."

hohohoho..
u dont worry sayang..
time u pregnant or give birth to our baby nanti, sure i masakkan untuk u apa2 sahaja yang u request...;)
this is my promise...;p
wohohoho.
melampau imiginasi aku nih,...;)
nak dapat GKC pun belum pasti lagi...;p

20 comments:

  1. hurm...korang exchange makanan eh?
    comel glerrr!!

    ah ha!
    make sure ble dah kawen nnt btol masakkan utk isteri, bukan skrg main ckp je tau?

    wekk!
    =p

    ReplyDelete
  2. wahhh....baca entri ko ni wt aku senyum kambeng sorang2 je...haha~

    :)

    harap korang akn stay together la ek ;)

    ReplyDelete
  3. lulus ujian pertama.. selamat menempuhi ujian yang seterusnya.. :P

    ReplyDelete
  4. wah..time bercinta ckp mcm nie.
    jgn nnti dah anak 3 cakap mcm laen
    smoga bahgia ngn G.kek Choc!!
    :p

    ReplyDelete
  5. eventhou this was just an imagination, but that was so sweet.

    ReplyDelete
  6. heeeeee~~ da senyum sampai telinga da ni tawu.....

    aii laik!!!! pasni next ujian kna wat kek ceklat lak kot.. huuu~ gudLak!

    ReplyDelete
  7. wah la wei..bapak bez korg..jeles jeles..hahaha XD

    ReplyDelete
  8. ahah!
    skg musim chenta sedang hangat antare kamu n die!
    ngee~

    ReplyDelete
  9. ala bestnya tukar-tukar makanan~

    ReplyDelete
  10. wah wah wah ..
    ada test lagi tuh ..
    kak coklat ..
    lps ni , wat test basuh kain ..
    cuci rumah ..
    basuh berak budak , cuci toilet..
    beli pad... hahhaaa...

    ReplyDelete
  11. wah..aku suke perenggan last..gile romantik :D

    ReplyDelete
  12. "time u pregnant or give birth to our baby nanti, sure i masakkan untuk u apa2 sahaja yang u request...;)"


    yakin subur ke bang?

    ReplyDelete
  13. anis mcm pernah bagi test kat admirer dia suruh belikan pad ajer (=.=)'

    ReplyDelete
  14. asis,
    dont worry..aku lelaki.
    kata2ku boleh dipegang..;)

    akmal,
    omel ke?tengs..
    n refer komen reply kat atas...;p

    sha89,
    try senyuman seorang perempuan pulak..
    lagi manis...;)
    tengs for the doa...;)

    luffy,
    aku pon tak tahu ada berapa banyak...hahahah

    pinky lucia,
    yeah!tengs..doakan aku.;)

    rhapsody lin,
    dari time bercinta sampailah ke anak 8, kata2ku boleh dipegang...;p

    innz,
    haizzz..takdela..bese je...;p

    GG,
    really? tengs..;)

    amirah abdul hamid,
    hehe...tengs..;)

    babymilosh,
    selamat mengomen ye..
    gembira aku dapat uat kau tersenyum

    miko chan,
    lukiskan pic kitorang berdua ley tak?..;)

    maya,
    musim mengejar cinta...;p

    ije,
    hehe...tengs..;)

    anis,
    patutla ko takde lagi...;p
    ganas2 test ko nak bagi tuh..hoho ;p

    kamiliaharun,
    romantik?hoho...tengs...;)

    absy,
    hahaha.sengal loe..;p
    waaaaaaa....aku nak ada anak2 yang comel gak...;(

    woit ko jgn kaco itu budak anis,...garang tuh!..hoho

    ReplyDelete