Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Monday, June 22, 2009

sekarang, hari2 biasa.. aku dah tak bisa melayan blog

wehh..banyak sangat blog2 best yang aku follow sekarang..

blog pilihan top tuenti aku pon dah tak termampu aku nak baca tiap2 hari..

bukan aku sombong weh..takde masa okay..

nak reply komen pun dah malas sebab kotak yang disediakan tak memuaskan hati aku..

padahal hati membuak2 nak mengutuk korang kembali..hohoho

kutukan membina itu sangat digalakkan ye kawan2..

kalau free, hari ahad baru aku berkesempatan nak geledah blog2 korang yang haru biru itu..

kalau boleh janganla letak widget yang karut marut banyak sangat ye..lembab loading takde mood dah aku nak tunggu kan..;p

salam ikhlas dari aku yang dah takde mende nak cite kat korang..

hikayat itu telah tamat..

kah kah kah..;p

14 comments:

  1. hurm..
    hikayat dah tamat .
    ok ok .
    kita tunggu next hikayat pulak.
    ayat tu kejam ke ?
    sekira nya ..
    dail 1300 13 1300 dan pesan kan bubur ayam mc d 3 ( large .. kecik nye x puas mkn ) dan hantar ke ixora apartment melaka .
    terima kasih .
    sekira nya tak ..
    sila wat step d atas juga.

    ReplyDelete
  2. lama bro tak singgah umah teman yer

    ReplyDelete
  3. x msk lam list ke gwe..uhukss

    ReplyDelete
  4. anis,
    hahah.boleh je.patu nanti aku soh dia mintak uang dari ko...;p

    bro,
    ahais.tu la pasey.sori ye bro?

    ezzati,
    eh adala.cube tgk betui2...;p

    ReplyDelete
  5. aku pn kdng2 tensen gk klu byk widget.. lambat gile load!~
    kdng2 tak sabar...
    tutup terus! huhu

    ReplyDelete
  6. yessss..tutup terus itu jawapannye.
    muahahaha

    ReplyDelete
  7. blog aku tak bnyk widget kan?kan? ahaha

    ReplyDelete
  8. wok,mak tak kisah pun.mak paham sgt sindrom kemalasan ni

    ReplyDelete
  9. sme la, kalau lembap sgt loading blah tros, pasal blog dia sorg nnt yg lain pun lembap. eheh

    ReplyDelete
  10. alasan kan sebab ko x nak baca en3 aku...hehehehehe!

    ReplyDelete
  11. macam hikayat putera syazlan dah..haha..ko jgn lupe bace blog aku ngn komen membina skli..haha..

    jom same2 menagih duit ngn org ramai.

    ReplyDelete
  12. apakah? huuuu~~~~

    silalah melakukan amalan biasa pada hari yg biasa agar semuanya menjadi terbiasa dan biasa2 sahaja..... =)

    ReplyDelete
  13. dude...hikayat dh tamat? [blurr 5 saat]

    xde smbungan ke~

    even aku slalu baca entri2 ko...nape aku tetap blurr~

    anyway, blog aku bnyk widget x? klau bnyk aku dh ready nk kick mane2 widget yg xdtgkan hasil hehe :)

    MALAS<<---aku pun slalu kena... tp klau blog2 yg best, aku mls mcm kure2 pun tetap aku jenguk...(sila terharu~)

    ReplyDelete
  14. jard,
    blog ko banyak kotak2...;p

    cj,
    lega ko faham aku...;)

    ateeka,
    yess!!dahla tahap sabaran aku sangat tipis...;)

    life,
    weh aku baca la..siap bagi komen panjang2 lagi tau...;p

    azizan,
    oh ko pon ada hikayat ye..
    k t aku belek arr

    milla,
    aku yang biasa2 je...;p

    sha,
    da bersamung pon..;p

    ReplyDelete