Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Monday, June 29, 2009

takde entry pon seploh orang yang datang beraya ke..kakaka

hahhaha
ntahpape tajuk tu kan..

sorila weh semalam takde entry..
penat gile drive seharian ke uum tuh
ingatkan dekat je..
ngupenyer..mak ai..jauh giler..

aku semalam best gilerrr wa cakap sama lu..
hahaha
kat uum tu ko tahu je lah kan apa yang best..
lagi2 adik aku tu pompuan, aku hantar ke kolej pompuan..
wakakaka..
ramainyer awexs..
berpinar mata aku..
(okay jangan salah tafsir kenyataan aku ni okay...;p)

hmm welll..

sebenarnye smlm aku nak post entry sal tenpomes..
walaopon aku tak tengok lagi..hoho
tapi aku tahu tentu best gilaxxx..

dan tetibe pulak balik keje tadi osmet ku jo ajak aku p layan tenpomes mlm nie..
yahuuu..leh tido dlm panggung!haha..bkn pe..penat semalam tak hilang lagi nie...;(


20 comments:

  1. hehe.. aku ari tuh pernah ikut member antar adik lelaki die balik hostel kat UIA>. pehh.. mmg berpinar mata aku!! ahaha...

    ReplyDelete
  2. aisehh ..
    sbagai peminat cite aksi maksi ,
    anis penuh excited nak tgk cite transformer ,
    tp..
    mcm bese .
    bila exccited je ..
    mst de bnd wat anis nyampah gile nak p tgk!!!!
    heh!!

    lowh, stakat berpinar je ke.
    ingatkan idung dah berdarah .

    ReplyDelete
  3. jard,
    kakaka..ko pon berpinar gak ke?..;p

    anis,
    tenpomes tak excited langsung nak tengok ko...;p
    hehehe

    ReplyDelete
  4. uwaaaaa

    aku rindu uum terutama awek2nya!

    ReplyDelete
  5. kakaka..
    bro..
    awek cun kafe kolej MAS kem salam kat ko...;p

    ReplyDelete
  6. oit! apa nih brpinar2 nih haa...

    va va va.. kemain lagi ko yerk....


    GKC.... tgk nih abe mu gatai!

    LARIKKKK!!!!

    ReplyDelete
  7. mata berpinar sebab pening la..
    panas gile semlm dowh..;p

    ReplyDelete
  8. yo o je berpinar. report kat GKC baru tau.
    ahahah~
    :p

    ReplyDelete
  9. berpinar itu salah satu senaman mata kot? ekeke xD

    p.s: sila bawa pulang bumble bee satu!

    ReplyDelete
  10. takat lalu je UUM tuuuu
    x penah dpt masuk

    ReplyDelete
  11. tenpomes?

    alahai.. manja nya perkataan. uhu

    ReplyDelete
  12. lin,
    hahaha..report je lah..dia pon tak heran..;p

    capiqa,
    alamak! aku terbawak balik megan nih..hoho

    bro,
    jangan masuk bro.bahaya.ramai awex..;p

    ije,
    manja ke?kakaka
    aku nak rosakkan bahasa deme ley tak?;p

    ReplyDelete
  13. UUM tu penghujung Malaysia bro... selamat menonton wayang

    ReplyDelete
  14. inchik abg kepada adek,,

    sila jgn nottie2..

    ReplyDelete
  15. ler. apa brg tido dlm wayang. baik wat wayang..hahaha!

    kalo camtu, ko pas tiket wayang tranformers tu kat aku dan MR KE je la...


    aku pon berpinar mata ni. almaklom la hostel tmpt aku kursus, depan blok hostel lelaki...hahahahhaa!opsss!terlekat cokelat la plak!

    ReplyDelete
  16. milla,
    alaaa..nottie2 manje je..hehehe ;)

    life,
    uish! extreme nye komen ko tu..mesti ko belajar dari aku ni kan?hohoho

    terlekat cokelat?
    hahaha..sambil balun cadbury ke oit..;p

    ReplyDelete
  17. hah!tu ko dah fikir ke laut tu..aku ckp benda lain..ish3...aku and KE xpe..kitaorg dah kawin...wink2x~

    mana ko tau aku tgh balun coklat cardbury ni...sedap hingga jilat ibu jari kaki!

    ReplyDelete
  18. kakaka.
    aku tahu arr ko tu hantu cekelat kedburi...;p

    ReplyDelete