Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Tuesday, June 30, 2009

tenpomes : i rise , u fall

siyes best gile.
sape2 tak p tgk lagi baik p cari cd pirate cepat2.
wakaka..

-------------------------------------------

meh aku wat spoil kat sape2 yang tak tengok cite ni lagi..
citenye cenggini..
ada dua kumpulan robot..
robot baik lawan robot jahat..
last2 nye..robot baik tu yang menang kan..
hahahaha

tapi!
tak aci betul!
padahal robot jahat lagi ramai!

n satu propaganda paling ketara ialah ..
deme nak tunjuk betapa pawernye askar US nih sampai leh menang lawan tembak2 dengan team robot jahat yang begitu ramai..
tipu seh!!
dah2!! aku nak boikot cite tenpomes three..
hahaha..

-------------------------------

pepehal...
berbaloi beb 2 jam setengah telinga ko dihadapkan dengan bunyi bising n gambar besar bergolek2 sampai pening pale aku ni dah..

korang pecaye tak dah nak dekat setahun aku tak tengok wayang.
hahaha...
yela takde partner nak wat cane kan..;(

-----------------------------------

hmm ahernye terbuat gak entry sal tenpomes..
aci ke entry macam ni ha...? ;p

15 comments:

  1. huuu~~ ini transpoer klaka juga... besh gelak2.. suka bumble beee.. chumelll amat! heee~

    ReplyDelete
  2. ni srg lagi ,
    ingat si mia je yg suka wat org dengki .
    heh !!

    ReplyDelete
  3. rmai 0wg ckp besh~
    tp aq xsmpt tgk ag!

    ReplyDelete
  4. cgi...
    robot....
    cgi...
    robot....


    blerghhhh~

    ReplyDelete
  5. mana bumble bee yg daku kirim itu?

    uwaaa~~~

    ReplyDelete
  6. Nama pun LAKONAN...dah sah2 la tipu... :)

    ReplyDelete
  7. aku baru tinguk untuk kali yg kedua.. mungkin esok atau lusa nak tinguk untuk kali ke tiga atau kehempat atau kelima.. wakakka..

    memang besh!

    ReplyDelete
  8. cter pasal robot jahat lawan robot baik...kalo ko xcter...aku pon dah tau...sejak dari perut mak aku lagi..hahahaha

    ReplyDelete
  9. jon,
    kekeke...lom tengok ke?best woo!!...
    pastu kan..prime kan..dia kan...hoho

    milla,
    a'a banyak pulak unsur2 lawak kali ni kan..;)

    jard,
    dah kali ke baper? ;p

    anis,
    kekeke..aku just nk bagi ko jeles je...;p

    maya,
    best!...p la tengok..;)

    alis,
    cgi...robot...awek hotz...;p

    capiqa,
    ada tu kat porch umah aku...;p

    KM,
    adeh..kena tipu ke aku???waaaaaa..ingat real ;(

    GG,
    aku rasa better ko beli tiket untuk sebulan full terus. dapat diskaun sikit..;)

    life,
    wakaka..ingat ko tak tahu tadi..;p

    ReplyDelete
  10. aisey..spoiler tul..huu..

    hunny nk tgk aritu..tp..tiket tuk shri tuu da sold out..argh..bnci..!haha..

    ReplyDelete
  11. aku kan genius super duper!hahaha

    ReplyDelete