Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, July 4, 2009

aktiviti hujung minggu bersama rakan sebaya

aku baru tiba kat kl ni..
kejung pulak aku naik bas pasang ekon kuat banget..
kalau sebelah tu ada tukang panas ok gak..;)
keletihan punya pasal, kali kedua aku terjaga tadi tengok2 dah sampai kat puduraya..
hohoho..

ahad ni aku ada majlis kenduri kahwin member study kitorang kat kluang..
so esok plan ingat nak p bercuti kat mana2 la area NS or melaka..

plan asal2 nak p mutiara resort kat sedili..
tapi semua dah fully book beb!!
mana tak nye...lagi 4 hari nak masuk, kitorang baru call, alamatnye melepas lah..
lainlah time study dulu kitorang datang time mid week...takde orang lain selain kitorang..
memang resort itu kami yang punya!!haha

ok cukup! maksud dah tercapai kan?
iaitu..
...bestnye bercuti bersama rakan2 sebaya!!...

tapi lagi best bercuti bersama sang isteri kot..;p

16 comments:

  1. wow!
    weekend ni nak gi area n9 or melaka??

    hahahaha...
    gi la melaka tuh...wekkk!! =p

    ReplyDelete
  2. yeye sok nak p 'melaka'....;p

    ReplyDelete
  3. Wow...!!!

    Memang best dan sgt syokkk berlibur bersama rakan sebaya...

    Happy Weekend.

    ReplyDelete
  4. jgn dtg melaka .
    nnt mendung melaka .
    ha3x..

    ReplyDelete
  5. ixora,
    berlibur ek ixora?...cambest je..;)

    anis,
    hahaha..lupe plak aku ko ada kat sana.cancel!
    eh jap! mendung>hujan>rahmat kan?...;p

    ReplyDelete
  6. ahaha~

    ade lak cuti dgn isteri bes "KOT"

    mesti la bes.. lg bes dri segalanya.

    ceh..mcm ade pngalaman je
    :p

    ReplyDelete
  7. selamat bercuti..
    jmput2 dtg mlaka..
    melawat melaka bererti melawat malaysia.
    ~lalala~

    ReplyDelete
  8. naik bas malam memang buat tubuh kejung. haha. lenkali bawak la comforter tu. =P

    ReplyDelete
  9. kat KL ye.. ehehe... patutnya bole jumpa neh..

    ReplyDelete
  10. luffy n jard,
    aku nak balik lumut dah malam ni daa...;(

    ije,
    da takde nak wat cane..;(

    mieza,
    iye..best dtg melaka..:)

    lin,
    wow.best ek?ni yang nak kawen nih.hoho

    maya,
    sangat best!!

    ReplyDelete
  11. muahaha.. best.. tp jgn dipengaruhi rakan sebaya dah la ye... tp kalu kna pengaruh tawen cepat,, ok sgt2 la kan... heeee~

    ReplyDelete
  12. milla,
    tawen?
    macam best je bunyinye tu...;p

    ReplyDelete
  13. "aku baru tiba kat kl ni..
    kejung pulak aku naik bas pasang ekon kuat banget..
    kalau sebelah tu ada tukang panas ok gak..;)"

    ko mmg berotak kuning....hahaha!

    ReplyDelete
  14. tu tandanya aku normal..;p
    miahaha

    ReplyDelete