Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Thursday, July 2, 2009

apa kata... aku malas nak berblogging selama 18 tahun cahaya?

waaaa..
korang nye entry best2...;(

tapi aku ni dah sangat kurang masa untuk menelaah blog ye...
waktu untuk aku berblogging ialah pada malam hari dalam pukol lapan ke atas...
so aku hanya ada 3/4 jam sahaja untuk buat entry baru dan lepas tu melawat, membaca dan mengkomen blog2 top tuenti aku...

itu pon kalau aku takde aktiviti malam yang lain cam men futsal ke..ermmm..
komen blog korang tu memang da pasti kalau aku baca entry korang..
takdenye aku nak baca gitu2 n then terus blah....
at least nak gak kutuk sikit2..yeah! ;p


blog yang aku dah follow agak banyak..
tak semua dapat aku baca sebenarnye..sedih beb..
top tuenti pun kadang2 tak terkaver..lagilah top yang ratus2 kan..huishh

dan itu juga menjadi penyebab aku prefer blog yang entry dia pendek2 je..
cukup sekadar menyampaikan maksud..
cepat aku baca, cepat aku komen dan cepat aku baca entry dak lain yang best2 belaka..

kadang2 entry yang panjang pun best jugak..tengok gaya penceritaan dia lah..
banyak blog pasal kehidupan memasing..kisah kampus lah..kisah kat tempat kerja lah..
dan ada jugak cerita sal kisah cintalah..adoiyaiii..tak ley blah tol aku jiwang2 nih..;p
muahahaha..

ah itu kan hak privasi diorang nak tulis apa kat blog diorang..lantak p la..

kalau rasa best, kita baca..
kalau rasa best gila, kita follow..
kalau kita rasa menyampah, pangkah merah sudahhh...;p
n kalau rasa menyampah gila babun, p report polis! hamek kau! ada verani?..heeee

ah da meleret2 ni.
padahal aku nak tulis pendek2 je sekadar menyampaikan maksud aku iaitu..

.. aku tak cukup masa untuk layan blog..

16 comments:

  1. dgn keperasanan yang jelas nyata dan terang , anis nk ckp .. time kaseh .
    trima kaseh sbb letak word
    " waaaa..
    korang nye entry best2...;( "

    ha3x
    lps ni , nak wat n3 pnjg yg sgt panjang utk wat incik nyampah nk baca, so slamat la , x kena kutuk.
    wahaha
    :))

    ReplyDelete
  2. hahaha...anis ni da majuk dengan encik dude pulak..
    die bz tu anis, xleh pakse dia..

    ala anis ni, akmar kan ade..
    akmar mmg konpem bace blog anis..
    dekat di hati gituh....WAHAHAHA ;)

    ReplyDelete
  3. Taknak komen, nak senyum je...boleh?

    :)

    ReplyDelete
  4. take ur time. ehe. panjang gak entry ni. ada masa ea? ehe. =P

    ReplyDelete
  5. ahaha~

    ade lak mcm tu..

    lin rse nk privatekan la blog lin

    ReplyDelete
  6. huhu...





    :)



    cian nye die..
    xpe la..
    bile smpt bc la pjg2..
    huda pn mls nk bc yg pnjg2 ni..
    tetmbh yg byk kaler2..
    naik juling mata baca

    ReplyDelete
  7. take ur time...

    errrkkk apasal 18 a x 10 x 20? adkh pengiraan ini tepat?

    ReplyDelete
  8. haa same la dude..aku pun xde mase nk g smua blog yg aku fllow...

    tp klau dh baca...mmg aku komen...xpun tggal la jejak2 kaki ku~ hik3!!

    malas tu biase la...aku pun mls gilerr ni!! waaa...kn bgus aku rjin~

    :p

    ReplyDelete
  9. anis,
    eleh.panjang2 pun aku baca jugak!hohoho

    kama,
    woit!enterprem blog sendili kat cni ka?cait!

    na shari,
    tersangatlah oleh cik KM..:)
    jarang2 ko dtg ke blog buruk ku ini...;(

    ije,
    tu la..type sikit2, tengok2 da panjang..huhu.;)

    luffy,
    tapi ko tetap hebat!..hoho;)

    lin,
    jangan. watla blog lain untuk privet.

    luna,
    hehe..betoi tu..sikit2 kaler sudah..

    jon,
    yess!!

    merah,
    pengiraan ini telah mengambil kira darjah keccondongan matahari bila ekuinoks berlaku..

    innz,
    ;p

    sha,
    aku tak malas..cuma takde masa...;p hehe

    ReplyDelete
  10. masa... silalah dtg ke inchik dude GKC ini...

    kemalasan... silalah pergi..

    fuh kiri...fuh kanan.. haaa.. dah jampi.. hehehe~

    ReplyDelete
  11. milla,
    wah.mistik ko ye..
    err...buangla akronim yg kat belakang tu...;(

    ReplyDelete
  12. aku pon nyampah baca blog ko ni...hehehehe :)

    ReplyDelete
  13. life,
    ada tak cara kita nak buang follower kita yang kita tak suka arr?

    miahahaha..;p

    ReplyDelete