Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Friday, July 10, 2009

CONFIRM! TEST RESULT WAS NEGATIVE..;)

alhamdulillah...
petang tadi GH ipoh mengesahkan suspect H1N1 itu adalah bebas dari ancaman wabak yang bahaya itu..
demam biasa je...;)

haha..tak perlulah aku nak macam nie untuk hari2 yang mendatang..;p



---------------------------------------------

ermm..
jom hepi2an malam nie melayan...

...Ice Age 3 : Dawn Of The Dinosaurs...



jangan jeles ye...;p

17 comments:

  1. alhamdulillah ko ok..

    jg diri tu bro.
    :p

    aku dh tgk citer tu mse tgh mc haritu..
    bes giler!!!!
    ahaha~

    lawak
    (^_^)

    ReplyDelete
  2. fuhh~ nsib baik...klau x..ko kna brtopeng la sepnjg masa ek haha... dh mcm org keje kilang belacan je..

    adess...bhye2...tmpt lain plak dh mkin merebak~

    ReplyDelete
  3. naseb bek bkn h1n1 ,
    kalo tak , kena sedekah alfatihah plak kan .

    tp kan ,
    apa plak motif ltk gmbr tuh .
    kelakar je.

    ReplyDelete
  4. heheh..hensem lak encik faizul pakai topeng tuh..
    tapi kalo bukak topeeng tuh....aiseh man.....keciwa ramai orang...wakakaka

    =p

    ko dah terlepas dari ancaman maut tuh tapi still kene berjaga2 gak sebab bende tuh da sampai ke kawasan ko...

    take care dude!!!

    ;)

    ReplyDelete
  5. fuuhh..slmt..heee..da tgk da cte niey..:)

    ReplyDelete
  6. Insya'Allah kita semua akn selamat....

    ReplyDelete
  7. dh tgk dhh...x jeles


    p/s: alhamdullilah slamat...aku pn skrg naik bus tkt..tkt jln kat pudu..huh

    ReplyDelete
  8. walaupon negatif.. kena amik precautions gak.. berhati2 beb

    ReplyDelete
  9. dah tgk 1st day ice age kuar.. huuu~

    sgt suka sid yg blurr dan chumell itu! huuuuu~~

    ReplyDelete
  10. lin,
    cet! ko memang fully utilize betol mc ko ye...;p

    sha,
    kilang belaan ek?ahahahha..
    kilang ikan masin la...;p

    anis,
    tetiba aku terfikir...nak sedekah fatihah kat orang yang masih hidup pon boleh juga kan?...;p

    akmar,
    thanks akmar...;)

    hunny,
    tengok tak ajak!...;p

    jon,
    yeap!harapnya begitulah..;)

    bro,
    aku tak turun ipoh pon lah...;p

    ezzati,
    sekarang nih nak gerak ke mana2 pon takut kan...;(

    jard,
    yeap! berhati-hatilah selalu...

    milla,
    milla pon dah macam sid jugak!...;p

    ReplyDelete
  11. nape ko x check kat kedai mamak?

    ReplyDelete
  12. sebab teh halia dah takde...;(

    ReplyDelete