Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Sunday, July 5, 2009

G8 - achtung kawen n pengkalan balak memori..

sangat hepi dan penat..
jom balik lumut...



pasangan petronas; sham♥ayn..


penghuru-hara majlis kengkawan..muahahaha..


pengkalan balak; besar woo sotong tu..


comel kan aqilah humairah..

14 comments:

  1. leh pulak letak gamba die kat blog nih..
    kat fesbuk takmo lak..

    konpius i!

    ReplyDelete
  2. aaiiihh..
    kenapa x de sapa jemput anis g kenduri . heh!

    urm .
    bdk comel baju pink tu punya muka mcm tgh nak jerit ..
    " hei .. lepas lah . tak suka , tak suka ! "
    ( jelas die terseksa .. haha)

    ReplyDelete
  3. wahahaha...anis!!
    i like ur comment!!!

    :D

    ReplyDelete
  4. dr dekat

    muka ko macam member aku

    hehe

    ReplyDelete
  5. kama,
    maleh nak layan fesbuk..;)

    ada apa dengan rupa?kahkahkah...;p


    anis,
    bdk comel baju pink tu punya muka mcm tgh nak cakap ..
    "uncle, bila uncle nak ada anak lelaki encem cam uncle? qilah nak ngorats.. "
    muahahaha

    luffy,
    aik!aku bukan member ko ke?huh!

    ReplyDelete
  6. incik ,
    sunnguh .
    keperasanan yang jelas dlm ayat tuh .

    mslh nya .
    cuba perhati btl2 muka qilah tu .
    kalo lah die tgh nak ngorat n sumting like that ,
    muka die tak kan mcm tu .
    penah tgk sin chan ?
    haa...
    die akan bg muka himawari time tgk laki ensem.

    permasalahan nya kat sini .
    muka bdk tu mcm die tgh ckp ..

    " sapa2 , tlg selamatkan qilah dr monster nih . tolonggggg!!"

    siyes muka die muka takut.

    ReplyDelete
  7. aku cuba memahami cmna ko dukung bdk tu...

    =p

    ReplyDelete
  8. bebi aqilah humaira tu buat muka tak rela.... tidakperasan kah anda? ngeh3

    ReplyDelete
  9. anis,
    muka takut, hati sukeeee...;)

    wafa,
    aku tak dukung..
    qilah yang dtg kat aku merengek2 mintak aku pegang..muahaha

    milla,
    aku yang soh dia belakon macam tu la...;p

    ReplyDelete
  10. wahh congrats pda yg kawen tu ek...sweet couple~ hehe :)

    psl pic sotong tu...nmpk kecik je..

    aqilah sgt comell :)..tp aqilah mcm terseksa je time amik pic tu hhaha~

    :p

    ReplyDelete
  11. nape muke baby tu xhappy pon..huhu

    ReplyDelete
  12. sha,
    besar woo..
    yang member aku pegang tu tentacles dia je...;p

    kamilia,
    sebab aku dah kunci tangan dia..muahaha
    dia suka goyangkan tangan ke sana-sini...;)

    ReplyDelete
  13. ko ada bakat jadi....








    baby sister anak aku!

    ReplyDelete