Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, July 11, 2009

in remembrance of M.J

"ooooooooouuuuuuuu...
it feels like iiiii..."

aku minat gile dengan v.clip emjey nie..
Chris rock, u are ROCK!!
emjey, u are LEGEND!!




---------------------------------------------------

hahaha.
paling tatahan,
bile emjey da mati, barulah member2 gua sume sibuk nak bukak youtube cari pasal emjey...
aaaauuu!!!

baru nak layan video n lagu2 emjey sume..
padahal gua dah lama gile adore dengan bakat seni yang dimiliki oleh arwah...
lagu first dia yang aku minat dah tentulah BLACK OR WHITE...
dengan slash nye tuh...HUIYOOO!!!

-------------------------------------------------

"I LOVE U!!!"

.....He love u more michael... ;(

11 comments:

  1. iye...

    [tapi sound macam kau buat lawak je...;p]

    ReplyDelete
  2. aku ske lagu EARTH SONG die tuh..
    mase kecik2 tv2 slalu pasang v.clip lagu tuh..
    and mase tuh gak la ko leh tgk aku nanges..
    kejam gle ble part orang2 yang siksa binatang sume tuh..

    ='(

    ReplyDelete
  3. huh~ btul2...time die dh xde bru aku duk bz cri lagu die blik hehe :)

    tp die mmg bakat bsr ek...

    stu lg bntang dh xde....

    ReplyDelete
  4. kama,
    aku pon layan gak vid tu..
    time tu aku pelik cane diorang buat benda tu hidup balik.
    pueh den mikirkan eh..
    haizz

    sha,
    hahaha..terkena ek? sori ye...;p

    ReplyDelete
  5. ni caner aku nak komen nih? sbb aku tak minat MJ. wakakakaaa...

    ReplyDelete
  6. tijah,
    kakakakaka..
    komen jugak kau ye..
    gila muntah aku baca komen ko..

    osah tak gheti komen kek blog orang kau nih...;p

    ReplyDelete