Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, July 4, 2009

jom sape nak ikut?

..off to Chalet Seri Pengkalan Balak..

kepada yang berkenaan, see u there..;)

10 comments:

  1. uuu~

    lau nk tlg support student nie x pe la.

    ngee~
    (^_^)

    kirim salam kat luffy.
    lme x dgr citer.
    :p

    ReplyDelete
  2. aihh..
    patut la ari ni membosankan gile n sgt2 x best .
    kan dah ckp,
    jgn dtg melaka.
    ha3x

    ReplyDelete
  3. oit2..

    kemarin aku piknik hari selasa kat area linggi la, dekat dah ngan pengkalan balak.

    kat pengkalan balak jangan mandi due dia dekatttttt giler ngan sg tuang laa...*isu kumbahan b*bi.

    ko pi naik atas akett.. air dia bersih skett..

    ReplyDelete
  4. oh anis, dude kat melaka ar tuh???
    hahahaha...selamat anis ade untuk melindungi orang2 melaka...

    yeay!! :D

    ReplyDelete
  5. anis, ko wat smyg tolak bala weh.. dude nak dtg... hahahaaaa

    ReplyDelete
  6. lin,
    luffy!ada worang kem salam dowh..;p

    anis,
    wuish!bestnye bbq tepi laut!!;p

    alis,
    haha..aku tak mandi pon..air kotor je...;(

    ije,
    sile jeles..;p

    kama,
    cait!
    aku sayang 'orang melaka' itu..kahkahkah

    sha,
    sure!!! ;)

    pets,
    cet!aku bawak rahmat la...;p

    ReplyDelete