Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Friday, July 31, 2009

musim mengawan

oh penatnye.
keje yang melambak kat opis telah memaksa aku stay back sampai ke malam akhir2 ni...
dijangkakan keadaan akan berlarutan hingga ke awal pose nanti..

blog pun terabai..
jangan kata blog, aku pun macam dah tak tentu arah pemakanan tak jaga hape sume..
concentrate sangat kerja sebab aku ni memang gila kerja...;(


No comments:

Post a Comment