Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, August 15, 2009

dia bukan minah ronggeng

"dude, kau ni nak pindah ke KL sebab bawak diri akibat kecewa lagi ke..."..kawan karib en.dude

oh NO NO NO....

kecewa?... TAK KOT...
Bawak diri sebab kecewa?..LAGILAH TIDAK

aku tak kecewa langsung dengan penolakkan yang dilakukan oleh GKC terhadapku...
malahan aku bersyukur kerana Dia telah menemukanku dengan seseorang yang LEBIH BAIK pada pandanganku..

no offence to you GKC...
all i wanna say is just THANK YOU..;)

i noe u r going to read my blog since our relationship is going from bad to worse...;(
and you keep put the blame on me..THANK YOU..

but im still standing here and smiling...;)

------------------------------------------------------

OMG!!!

laila-isabella-taley-bla musim terbaru sudah bermulakah?kah?kah?kah?

p/s: im off to Bukit Merah tomorrow...wanna join me anyone?
neway..gud luck to the gunners for the new season coming. lets kick some arse!

14 comments:

  1. hehehhe...akhirnye abg pejol bgtau gak die ade buah hati baru..

    yeay!!!

    :D
    :D

    hmmmmmm...nk gi kl tu bw diri leklok..
    jgn main2 mata..
    nanti buah hati kat sane majuk susah la abg pejol nk pujuk sbb da jauh..

    all the best kat kl!!! ;)

    ReplyDelete
  2. wah wah wah ..
    kama ,
    sapa plak nama kakak ipar baru kite ek ? wuhuu ...

    kama , nnt kita pk sama2 ek nk bg nickname apa .. hahaa..

    ish ish ish , berakhir dgn sadis n tragis ek ngan kak coklat ituh ? huhu

    ReplyDelete
  3. anis...name akak ipar baru kte tu kan...name die kan....hehehe...abes lah i kena sepak dengan abg pejol nih..wahahaha...

    pstt..pstt...kte gosip2 tmpt lain ah anis..jom anis jom!!

    ReplyDelete
  4. fuhh~ aku xphm dgn title...ingtkn sape la minah ronggeng tu~hahaha... masih dlm usaha menaikkn rating ek?

    xpe2....yg lps bia lps....GKC tetap kawan ko kn..

    wahh2 dh de pengganti..bila nk start episode samarinda balik? xsaba2 ni...hehe~

    ape2 pun enjoy kat Bukit Merah tu...drive elok2~

    ReplyDelete
  5. kama n anis..
    dari kome begosip pasal aku baik kome p setadi..wahahaha

    sha89..
    ok nanti aku drive bas tu elok2 k..;p

    ReplyDelete
  6. waa.. dah jumpa org yg lebih baik ek... hehehe.. syabas!

    ReplyDelete
  7. nnt dtg kl..jumpa aku dgn mr KE erk!!

    ReplyDelete
  8. wah bukit merah lake town resort! best laaa hahaah

    ReplyDelete
  9. welcome to KL!!
    sentiasa bersyukur dgn apa yang kita ada..=)

    ReplyDelete
  10. wawa..
    transformers lah!...;p

    jard..
    yep! tens jard..kamu bile?;p

    life..
    owhh ok2..nak bagi hadiah kawen ke? awey nyer....

    sharamli..
    jomlah...;p

    si lampu neon..
    best tido kat bilik ekon dia..hohoho

    ije..
    penat weh nak senyum je...;p

    penulis..
    thanks..
    ada kompang ke?

    adibah..
    tengs...;)

    ReplyDelete