Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Wednesday, August 5, 2009

H1N1

korang...
take care ye...

kurangkan berada bersama pulic kalau boleh..
kurangkan berjalan2 yang tak perlu tu...

ada simptom demam je terus p klinik ye..

diharap kita semua sihat hendak-Nya..

--------------------------------------------------

n terimalah...



motip: comey okay budak tu..hehehe

n jangan lupa untuk ikut tips2 yang diberikan oleh beliau...;)

13 comments:

  1. okey .
    bdk2 tu mmg comel .
    nnt anis ikut apa yg bdk2 tu ckp.
    hehee

    ReplyDelete
  2. video clip yg sgt comey uhh..huu..:)

    ReplyDelete
  3. *teruja*
    kiuttt =)

    p/s:: sy -ve! yeay!

    ReplyDelete
  4. sweet jer n cute..ngee..;)
    **ok hati2 yer semua!!!

    ReplyDelete
  5. c0mey..mcm ku wktu kecik2..muahaaha

    ReplyDelete
  6. aishhh!pndainya anak2 aku tu...



    dude:
    ada ko beli topeng muka utk akak ipar ko ni?

    ReplyDelete
  7. ala abg pejol, aku slalu blk shah alam/seremban dengan komuter...

    or ko kn belikan kete kat aku???

    :D
    :D

    ReplyDelete
  8. isk2 comel2...ank sapekah itu~

    btul2...skrg klau nk g mane2 better pkai mask...mmg nmpk lain mcm, tp utk keselamatan kite jgk...:)

    ReplyDelete
  9. doakan aku cepat sembuh. aku disyaki h1n1.

    ReplyDelete
  10. betul..kalo tak perlu ada di tempat public.. duk jer kat rumah..

    ReplyDelete
  11. alia..
    kan kan kan

    anis..
    ikut! jangan tak ikut!

    hunny..
    budaknye?

    mila..
    alhamdulillah...;)

    sasha..
    hati2 kamu juga..

    sharamli..
    macam ko?comel ek...

    life..
    mask dah sold out la kak!

    akmar..
    apesal ko tak mintak heli je?...;p

    sha89..
    betul3...;)

    ateeka..
    so how are u rite now? ;(

    kulna..
    kamu memang comel...;p

    adibah..
    takyah ar nak kuar2 kan...

    ReplyDelete