Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Sunday, August 9, 2009

KL vs LUMUT

alhamdulillah..aku bersyukur rezeki ku murah...dan2 time inteviu tu jugak dia tanya bile ley start keje..

"i'll go back n give u the answer on monday.."..ececeh..
kena fikir gak beb..takkan aku nak cakap aku terus terima offer dia jugak..

seperti yang aku cakap sebelum ni, aku still sayangkan keje lama aku..
n banyak lagi benda yang aku sayang kat lumut ni..hehehe

life kat sini sangat heaven okayy..
no.1 takde jem
no.2 opis aku just 5 minutes away by car
aik? dua je poin yg aku ley bagi?hohoho

okay.
nak tak nak, aku kena bagi jawapan esok..

..it's now or never..

14 comments:

  1. selamat datang ke donia penuh jam dan pancaroba. heheheh

    ReplyDelete
  2. arghhhhhhhhh!!!
    asal aku pon rase tension nak tolong ko pk nih???

    tapikan abg pejol, aku rase aku mcm da tau ko da pilih yg mane..
    teruskan jela..
    pasal orang2 yg ko sayang kat lumut tu, hmm...kuat2 kan la hati nak tinggalkan dorang..
    contact2 slalu..

    ReplyDelete
  3. lumut mmg cm heaven..haha..tp,if da rezeki tuu d kl..truskn jew uhh..tgu pew lgi..chayok..!:)

    ReplyDelete
  4. kat KL ye? bole ar gather-gather.. ehehe.. tahniah!

    ReplyDelete
  5. we2~
    smlm aq da tgk G.I JOE~
    besh gak!
    manyak aksi~
    aq suke~

    pas2 ble kuo dr pggong jerk mmber aq ckp xbesh~
    erk?
    aq diam jerk!
    sbb aq suke aksi2 nieyh!
    ahaha~

    ReplyDelete
  6. rezki x dtg berkali2..
    wahh ..
    n3 1st yg anis komen setelah sampai melaka.

    ReplyDelete
  7. ikut ko la yg mana baik dan buruk...


    yg benar,
    akak ipaQ~


    hahhaha!

    ReplyDelete
  8. fuhh..congrats sbb bakal start life bru di k.l...

    wt keje sungguh2 k...:)

    trime je...xyh pkir2 dh~

    ReplyDelete
  9. wawa..
    thanks...;)

    jon..
    best ke jem tu? hohoho

    tijah...
    huhuhu..malasnye aku nak melayankan nya...;(

    akmar..
    yeap!aku nak ke KL :)
    contact selalu macam mana tu? sejam sekali ke hape? huhu

    hunny..
    lumut is heaven yg heaven!!

    jard..
    malu ar jard nak gather2 ni...;p

    maya..
    memang best! abaikan je komen kawan ko tu..;)

    alia..
    iye!...;)

    sharamli..
    dah..;)

    anis..
    thanks..;)

    life..
    baik kak! (tapi sekarang dah EX...;p)

    sharamli..
    thanks..da terima da..;)

    ReplyDelete